Ginekoloģe Irina Lukojanova - nekompetents ārsts

Vēlos brīdināt par ginekoloģi Irinu Lukojanovu!!! Aizgāju pie viņas, jo tuvār mājām un atsauksmes ļoti labas internetā... no sākuma gāju ar sīkām problēmiņam ... vienmēr pieņēma ar nokavēšanos, kaut arī neiekļu 3 latniekos, bet par vizīti maksāju 14LVL un vienmēr runā pa telefonu ar savām darudzenēm... sīkās problēmas izārstēja, jā nu likās, ka tīri noko kā ārsts.... bet tad es paliku stāvoklī.... aizgāju vienu reizi, nosēdēju pat 45minūtes pēc sava pieraksta, lai tiktu pie viņas.... bet tad pienāca nākošā reize.... šai reizē man vilka vēderu izprašņāja par veselību un izrakstīja, tagad jau zinu, nepareizās zāles ļoti mazā devā..... dēļ kā es pazaudēju bērniņu... jo bija spontānais aborts.... un šajā vizītē viņa man teica, ka esot ļoti nogurusi un nevēlas mani apskatīt ar USG, jo nav laika.....

neejat pie viņas.... ja gribat būt veseli... un dzemdēt bērniņus....

M

Komentāri (13)

S shankaj 27.10.2012

es vinu zinu, diemzel biju pie vinas 9 menesus, loto neapmierinata bet masina ari vinai nav labaka tikai grib sedet un neko nedarit 7 menesi kaut kur man bij gruti pasai nosverties tak ta stulbene unz manis blava, kapec es nemaku nosvertes, un vaditaja ari neko nedara saja poliklinikaa...neiesaku iet vispar tur!!!

S shankaj 27.10.2012

veel sitais arsts man piedavaja uztaisit abortu...jo biju pa mazu prieks berna tas nekas ka jau 2 gadus biju precejusies un man bija pilna gimene, tas bij vinas uzskats...

M memmesmeitiņa 30.10.2012

Tieši pateicoties šai ārstei tiku pie bērniņa, lai gan pirms tam biju jau bijusi pie vairākām citām, it kā labām, ārstēm, kas manu problēmu neatrisināja un tikai atzina, ka būs grūti palikt stāvoklī. Nezinu gan, nevienu reizi, ne ārstēšanas procesā, ne grūtniecības laikā, nenovēroju aprakstīto. Jā, rindas ir un ir nācies gaidīt stundu, bet tas arī ir vienīgais ne pārāk labais ko varu teikt. Un attieksme vienmēr bijusi super!

K karina013 15.11.2012

tagad esmu jau 9 grutniecibas nedelja un visu laiku eju pie vinjas.. ljoti jauki vienmer izturas visu citigi parbauda un pastasta kas un ka... esmu ljoti ar vinju apmierinata..ljoti jauka daktere ... redz ir ta cik cilveku tik viedoklju...;)

D dobeles 20.01.2013

labs arsts.loti apmierinata ar vinu.Pa dauzd runa, bet ka arsts ir loti kompetenta.

A angeleyes 28.01.2013

Esmu jau vairākus gadus pie viņas. Izārstēja visas kaites. Tagad gaidu jau otro mazuli un arī eju pie šīs konkrētās dakterītes. Attieksme ir ļoti jauka. Vienmēr ļoti uzmanīga un izvēlas instrumentus atbilstoši pacientei. Rinda bieži ievelkas, jo savas pacientes pieņem arī ārpus rindas, ja ir ārkārtas situācija... Pati reiz izmantoju šo iespēju. Vienmēr atbild uz zvaniem, ja vien viņa nav pie stūres. Ir kad pat atzvana pati, ja redz neatbildētu zvanu... Varu tik priecāties par jauko dakteri :)
Viņa ir mīļa un arī stingra, kad nepieciešams...

P pipariņš11 29.10.2014

Esmu jau ļoti daudzus gadus uzskaitē pie šīs ārstes un varu teikt to pašu labāko. Protams kādai viņa var nepatikt - ne pa velti mēs ēsam ļoti dažādas un līdz ar to katrai pašai jāatrod savs ārsts . Kā ārsts vienmēr būs izpalīdzīga un saprotoša. Garas rindas tas ir fakts un ar nobīdi, jo ja tiešām velta pacientam laiku tad nobīde būs garantēta . Man nekad nav bijusi tāda situācija kā mazinja99 sūdzības rakstītājai. Lai arī viņai krievu valoda ir dzimtā ar mani runā ļoti labi latviski un ja ko nesaprotu tad visu izskaidro. Kad gaidiju bērniņu veica, visas pārbaudes un analīzes un neko sliktu nevaru teikt

F Funtis 20.12.2014

Es neiesaku iet pie Lukojanovas jā esat grūtniece! Viņai ir liela rinda un viņa ir pārgurusi vienmēr. Līdz ar to viņa pati neko nestāsta un ne vienmēr atbild uz jautājumiem/ Visu informāciju nākas meklēt pa forumiem vai jautāt paziņām! no grūtniecības mēnešiem ko es pie viņas eju, viņa nepacēla balsi uz mani tikai 1 reizi. Vispār viņa ir nelaipna. Medmāsa vispār pretīga. Kad es prasīju par velkošām sāpem vederā- viņa man pateica lai es eju uz USG un tur jautāju- vai tas ir normāli??? Tas ka rindā ap stundu jāgaida tas vēl ciešami, bet bērna un mātes veselība tas nav joks

V Vissnotiek 27.01.2015

Man arī patīk viņas attieksme - bet tām kurām patīk, ka vias apčubina...tad lai meklē citu ārstu, kas uķināsies...šī ir nopietna dakterīte un starp citu...nebļauj...laikam viss atkarīgs no attieksmes kāda pati...tāda pret Tevi... :)

A aggii 22.07.2015

Man jau ir trīs bērniņi un nu gaidu ceturto attieksme ir stingra bet tas ir labi jo reāli ārsts ir savā vietā, tādai stingrai jābūt vismaz ieklausās un saprot .Ļoti laba daktere, jā rindas garas un jāuzgaida bet ja būtu slikts ārsts tad arī rindu nebūtu :).

J Jekaterina Šleifmane 25.01.2018

Комперентный и хороший врачь. Помогла мне, когда другой гинеколог довел меня до того, что пришлось делать операцию. Лукоянова все правельно вылечила и быстро отправила на операцию.
Также наблюдать беременность доверила только ей. Вела очень внимательно, принимала вне своего рабочего времени. Да очереди большие, прийдеться посидеть подождать, в то время как к нинекологу в кабинете напротив никого нет. Но помоему, это только лишний раз говорит о том что врач хороший и люди доверчют свое здоровье только ему :)

к Карина К 24.10.2019

Врач чудесная, компетентная, очень много всего рассказывает и дает советы. Советую 100 %. Не надо слушать мнения недовольных теток с гормональными перебоями, пробуйте на собственном опыте. Все мы люди, со своими проблемами и надо быть добрее друг к дугу.

U USER 04.11.2019

Ļoti laba ārsts! Iesaku viņu visiem. Rindas ir tāpēc, ka visi grib tieši pie viņas tikt! Ja gribat bez rindas - tad pie interna! Būs ātri, ja tas ir pats svarīgākais jums. Gāju, eju un iešu tikai un vienīgi pie viņas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes