www.sudzibas.lv Ģimenes ārste Maija Kļaviņa privātās dzīves aizskaršana

Ģimenes ārste Maija Kļaviņa - privātās dzīves aizskaršana

Cik man zināms ārstam būtu jāuztraucas tikai par manu veselību,nevis par to kur mācos un kā mācos.Tad nu lūk šī ārste ir iedomājusies,ka drīkst man norādīt kurā skolā man jāmācas un pārmest man,ka pāreju uz citu skolu.
Vakar mana krustmāte devās pie ārstes pēc izziņas skolai,jo pati neesmu uz vietas,un ārste tikai nobļāvusies,lai nāk rīt.Es nesaprotu vai tiešām ir tik grūti uzrakstīt izziņu kas neaizņem pat 5 minutes? Labi tad nu viņa devās turp arī šodien,un izziņu arī dabūja,taču komplektā ar kaudzi pārmetumiem par skolas maiņu,un izrādās,ka dakterei ir pieticis laiks lai apmeklētu skolas mājaslapu un visu izložņātu,bet nebija pieticis laiks lai izziņu jau vakar iedotu.Tad nu man nāk prātā domā,ka viņa šodien vēlējusies mani satikt un man personigi veltīt šos pārmetumus.

X

Komentāri (1)

E ELLIO 20.10.2013

Kopš kura laika skolnieks ārstam norādīs, kad dot un nedot zīmi?Ja vajag, tad atrodi laiku un ej zīmei pakaļ pati, nevis sūti krustmāti.
Kārtējais bērns-pusaudzis, kurš zin tikai savas tiesības, bet pienākumus ne.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes