www.sudzibas.lv germess kurjera darbs Vācijā

germess - kurjera darbs Vācijā

germess, hermess un taml kurjera pakalpojumu firmas joprojām piedāvā darbu Vācijā (Minhenē, Hannover uc) ar algu 1200 eur mēnesī. Joprojām šmaucās tā firma un joprojām ir cilvēki, kas uzķeras. . ja firmai maksā 2 eur par paciņu, tad cilvēkam- 0.50 centi, bet no viņa algas tiek atskaitīta maksa par busa īri, degvielu, dzīvošanu (pie kam šausmīajos dzīvokļos ar žūpām un bijušiem ieslodzītajiem kopā).

Jābūt darbā 8:00 un jāgaida, kad jums sašķiros paciņas izvadāšanai. cilvēkiem, kuri tur ir iekārtojušies pirmie, sagatavo paciņas izvadāšanai jau ap 10:00, jauniņajiem- tikai pēc 12:00. līdz 21:00 ir iespējams izvadāt knapi 60 paciņas, jo jāatdod cilvēkiem uz rokām ar parakstu. Rajonu speciāli maina, jo tiem, kas tur ilgāku laiku strādā ir izdevīgi, ka cilvēki atbrauc un aizbrauc projām (jo tie dabū algas pielikumu par to laiku, kad cilvēks mācās izvadāt paciņas).
21:00, kad jūs brauksiet uz mājām, stāvēsiet 2-3-stundu garajā korķī, jo centrā jūs, saprotams, neviens neizmitinās. Tā nu tas darbs reāli ir no 8:00 līdz 00:00 bez pusdienaika. Vienkāŗša arifmētika, jūs saņemsiet 600 eur algu - degviela-dzīvošana-busa noma. tas ir, labi ja 100 eur saņemsiet par pirmo mēnesi. un otru mēnesi jūs diezvai izturēsiet, jo ēdiens tur maksā dārgāk nekā pie mums!

G

Komentāri (3)

G gelatinka 14.07.2014

фирма гермесс ищет в Латвии рабов!
условия труда- ужастные, зарплату там никто не видел. Те, кто устроился раньше, заинтересованны в том, чтобы вы проработали 2-3 недели и уъехали обратно, а они получат дополнительные деньги за вашу работу. неделя уйдет на обучение. полно людейб которые туда уъехали и не могут вернуться, тк зарплаты хватает на еду ( в лучшем случае).

работа с восьми до полуночи, на обед времени нет тк не успеешь развести все порученные посылки. людей не хватает, за сверх часы никто не платит. с зарплаты выщитывают аренду буса, дизель, за проживание в сомнительной квартире без мебели, без горячей воды, не говоря об интернете.

BondsBonds 15.07.2014

Iekrājot naudu dzīvei Vācijā uz 3 mēnešiem, aizbrucot tur dzīvot. Uz vietas var atrast labāku darbu nekā caur kaut kādu biroju. Birojos parasti ir visi darbi, kurus paši vācieši nekad nestrādās, bet uz vietas vēl var pacīnīties pa vietu, ja ir vācu valodas zināšanas un amats Latvijā.

S sils2012 19.07.2014

Milie cilveki-cik interesanti ilgi ?Neapjedzat, ka halava Vacija ir beigusies-ir palicis tikai bizness tiem, kas Jus nelegali nodarbina...ja ja-nelegali-jo nekadus nodoklus neviens par Jums nekad nemaksas, ja vien nebusiet vacu firma. Bet-lai tur tiktu, nevar piezvanit firmas parstavim un pazeloties, ka redziet man nav naudas sakumam, ne dzivoklim, ne dokumentiem utt-te nevienu tas neinterese!!
Labs padoms visiem kam nepietiek ar Latvijas milzum lielajam algam-ja esat izvelejueises Vaciju, tad nemiet vera- jus te neviens negaida, Jus esat imigrants, tatad vienmer NR2...
Krajiet naudu dzivoklim, dokumentiem, nemiet lidi savu diplomu, labu vacu valodu sarunu limeni, firmas-labas tiesam vacu firmas, ir uz katra stura, protams-prieks tiem kam rokas neaug no lejas gala... Jebkura vacu firma Jus pienems darba, ja kko makat! Un nevajag vesties uz visadiem Hermesiem un krievu Vanam-neviens jums neko nemaksas!!!
Dazi talruni un adreses ierosmei-
493045897441-Kurt Bau GmBH-celtniekiem,
4915770707850-Romi-St Bau GmBh, celtnieki,
4917659929344 Roman, firmas nosaukumu nezinu-ari paligi var intereseties saja firma, vacu uznemums, algas labas, maksa katru [slēpt]@gmx.de-ari celtnieki, paligi, talruni nezinam, jaraksta vacu valoda, talak ar Jums visu parunas!!
Veiksmi!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes