Gemoss - Attieksme

Šajā veikalā iegriezos pirmo reizi un arī pēdējo.Viņiem stāv plastmasas kastītēs šokolādes podziņas,ieliku ratos un bērns netīšām pagrieza sāņus un visa šokolāde izbira.Tikpat labi arī es varēju pagriezt un izbērt jo vāks praktiski neturējās virsū.Atnāca viena sieviete-laikam apkopēja saka ka man jāsamaksā.Es teicu ka viņiem nav tiesības likt man maksāt jo katram veikalam ir norakstāmā prece.Viņa man atbildēja ka es esot bērnam devusi spēlēties.Un tā arī lika samaksāt.Vairs nevienu preci nepirku un zinu ka kāju vairs nesperšu šai veikalā.

S

Komentāri (7)

V VarenaaTejkana 17.04.2015

Man liekas tīri normāla rīcība, ka jums lika samaksāt. Pagājušaja gadā pēc sporta nodarbībām iegriezos ŗimī, un ar leilo somu netīšām aizķēru šampanieša pudeli. åtskrēja apkopeja un visu savāca. Man maksāt neviens nelika, bet tas bija zem mana goda, manas vainas dēl inventarizācija būtu mīnusi, un jūs maldaties ka ir tādas norakstāmās preces, par iztrūkumiem ņem no personālu algām. Es aizgāju uz kasi un samaksāju par to pudeli.

C Chiep_ 17.04.2015

Tu pats maldies ka ir jamaksa par saplestu preci un katram veikalam ir norakstama prece, pati stradaju tirdznieciba tapec zinu. ne no kadam algam nenovelk ja vien nav kautkads stulbs uznemums. Pie mums ari gadas ka kads cilveks kaut ko saples bet mes nevienam neliekam maksat ja vien tas ir noticis netisam. Palasi likumus, pirms runa

V VarenaaTejkana 17.04.2015

Iedod man to Latvijas Republikas likuma pantu lūdzu, nevaru atrast

C Chiep_ 21.04.2015

pajautā PTAC :)

C Chiep_ 21.04.2015

Kurš teica ka runa iet par LR likumiem ne par tirdzniecības likumiem?

S sūdzība28 21.04.2015

Pati vainīga pie situācijas un vēl jūties aizskarta? Nu gan kundzīte...Būtu iemācījusi bērnam, ka nevajag aiztikt svešas mantas.

R rittinar 22.04.2015

Pilnīgi piekrītu, vainu šoreiz nebūs Gemoss apkalpošanā, šis ir viens no maniem iecienītākajiem veikaliem un iepirkšanās iestādēm. Un nekad neesmu saskārusies ar negatīvu attieksmi no darbiniekiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes