Gelvora - kredīts

Lieta tāda, ka 2007. gadā drauga mamma paņēma kredītu. Viss jau sen ir apmaksāts. Un šogad decembrī atnāk vēstule, ka nav samaksāts kredīts un summa jau pārsniedz 3000 euro. Vai tas ir normāli? kredīts bija ņemts uz 600 eiro. un mistiski procenti. Ko darīt? Ignorēt vai rīkoties?P.S. Gelvoras mājaslapā ir atšķirīgi 2 konti, bet tajā lapā ir cits konts. tā var būt?

Komentāri (2)

Y YoYo 27.12.2014

Ignorēt gan nevajag, bet piezvani un paskaidro, ka Jūsu rīcībā ir dokumenti, kas apliecina, ka kredīts ir nomaksāts pilnā apmērā!
Taču nekādā gadījumā neko nevajag maksāt, kamēr nav precīza informācija un ja tas ir piedziņas kantoris, tiem vispār nekas nepienākas.
Ja tur tomēr ir kāda problēma, tad visus jautājumus vajag skaidrot ar kredīta izsniedzēju.
Lai veicas.

U uldisx 09.11.2015

Sazinieties ar naudas aizdevēju un noskaidrojiet kas par lietu! Paņemiet līdzi dokumentus, ja tadi ir un ejiet runāt! Ar šitiem izsitēju kantoriem varat arī nekomunicēt, jo neko neesat viņiem parādā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes