Gelvora - Cesija

Labdien! Tātad vakar savā paskastītē atradu vēstuli, atverot viņu vaļā es biju šokā, tur bija paziņojums par cesiju no GE MONEY uz GELVORA. Tam parādam es biju galvotāja 2006.gadā, bet 2007.gadā mans nomira brālis , kurš bija ņemis kredītu. Tānu es aizsūtīju dokumentu uz GE MONEY, kurā bija teikts ka mans brālis ir nomiris. No tā brīža man nekādi brīdinājumi, vēstules vai zvani netika veikti līdz šim. Darba man nav, un esmu 2. grupas invalīds. Nesaprotu kapēc nevarēja atsūtīt vismaz kaut kādu brīdinājumu pirms 2 vai 3 gadiem, kad man bija darbs un daudz labāka ekonomiskā situācija. Pats parāds ir 370Ls, kaut pamat summa bija 270Ls, un nevaru 10 dienu laikā tādu summu dabūt, kur nu ar manu pabalstu.

Komentāri (4)

Likumsargs 12.12.2012

Te varētu tiesāties, kāpēc tik ilgi ir vilkts paziņojums. Tādā veidā varētu samazināt soda procentus līdz pamatsummai. Pamatsumma, jums kā galvotājam, būs jāmaksā jebkurā gadījumā!
Katra ziņā neko nemaksājiet Gelvorai, bet uzstājiet lai sniedz prasību tiesā, vai arī lai anulē visus uzrēķinātos sodus un kavējumus!

Z Zinātāja 03.02.2014

Pirkmārt, Galvotājs tāpēc ir galvotājs, lai būtu kāds, kurš samaksā, ja kredīta ņēmējs nemaksā vai pat, kā diemžēl šajā gadījumā, nomirst.
Otrkārt, Gelvora tikai paziņo par cesiju, par pašu parādu noteikti GeMoney jau kad ir paziņojis un gan jau ka arī tiesas ir bijusi, un gan jau ka visi tiesas dokumenti ir jau iesniegti tiesu izpildītājam.
Treškārt, Gelvora ir nekompetenta iestāde - par cesiju paziņo gadu pirms vispār notiek tiesa par cesijas apstiprināšanu, līdz šādai tiesai Gelvorai nav tiesību prasīt GeMoney parādu maksāt viņiem. Turklāt arī tiesa atkārtoti aicinās parādnieku uz šo tiesas sēdi...

R robins11111 04.02.2014

man ir līdzīga situācija esu galvotājs un aizdevuma ņēmejs nemaksa
pirms kadam divam nedelām banka gribeju panemt kredītu un tavu soku atsaka jo esu ievietots latvijas bankas paradnieku reģistrā.
saku rakt un meklet nonācu līdz šai gelvorai kura nu tagad man zvana biežāk kāa mamma
bet līdz šim klusums

D dolčuks 29.01.2015

bulšits...par cesiju nekādas tiesas nav.Kompānija piedalās konkursā par cesijas protfeļa pirkšanu, kad konkurss ir noticis, lietas ar visiem līgumiem atdotas kompānijai, ievadītas sistēma, tikai tad tiek izsūtītas vēstules parādniekiem.Un ja tad parādnieks neliekas ne zinis, tad viņu sūdz tiesā, kur parādniekam vēl klāt nak tiesu izdevumi, tiesu izpildītāja pakalpojumu segšana un citas ķibeles ar bloķētiem kontiem.Tā kā, ja apzinieties, ka neesat maksājuši, iesaku sākt maksāt, kamēr kopējie izdevumi nav auguši.Un viss notiek likuma ietvaros, citādi piedziņas kompānijas zaudētu licenzes, Viņus uzrauga ļoti stingri.neesmu dzirdējusi par gadijumiem, kad parādnieks būtu vinnējis tiesas procesu ar piedzinējiem.Ja notikusi krāpšana, tad tev ir jāiet uz policiju un jāiesniedz iesniegums par kriminālprocesa iesākšanu.Piedziņas kompānijas tekstam pa telefonu, ka kāds viltojis parakstu neticēs un parāds būs vienalga uz tava vārda, sabojāta kredītvēsture arī.Tā kā ja ir signāli par parādu -rīkojieties.Strausa politika nedarbojas.Sava nevainība jāpierāda.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes