www.sudzibas.lv Lindorff mistisks parāds.

Lindorff - mistisks parāds.

Labdien !

Esmu tagad saņēmusi vēstuli no LINDORFF, ka es esmu parāda palikusi Gē Money no 2006.gadā, kaut šo parādu dzēsu 2008. gadā jūnijā

Viņi man piesdādīja rēķinu: 262.42 Euro aizdota summa
163.72 Euro līgumsods
2106.73 kavējuma nauda
175.60 Euro parādu piedzīņas izdevumi
KOPĀ 2703.47 Euro

Kosmiska summa..

Es zvanīju Lindorff un teicu, ka nekāds parāds man nav Ge Money un ka man ir apliecinajums maksājuma uzdevums, kuru veicu pat Ge Money bankā!! Šo aplecinajumu es aizsūtīju pa e-pastu Līndorff. Viņi mam atbildēja, ka sazināsies ar Ge money vai viņi ir šo maksājumu saņēmuši.. Es saku ka Ge money ir likvidēta- bankrotēta.. un ja Jums Ge money ir pārdevusi kautkādu manu viltus parādu es pie ta neesmu vainīga. Tā ir Jūsu problēma un risiniet Jus sava starpa šo incidentu. es Jums aizsūtīju pierādījumu-maksājumu uzdevumu. Es no Lindorff pieprasīju lai viņi atsūta vēstuli ka pretenzījas pret mani viņem nav.

Bet ko darīt , ja Lindorff nedos man mieru??

V

Komentāri (2)

G Gunars1987 15.04.2014

Latvijas ārprāts ar tiem cilvēkiem kas notiek brīžiem...Nu pasakiet tam lindorfam lai sūdz tiesā ja protams viss ir nomaksāts un ko tur uztraukties...

L Lina Vīne 05.04.2016

Manai meitai pazvanīja no Lindorf un pateica, ka vinai parāds kopš 1999 ir parāds kas sastāda 50 eur par mistiskiem datora instrukcijām. Kā var būt parāds vai aizņemums bērnam kam tajā laikā bija 13 gadi? dodiet katkādu padomu kā ar krāpniekiem tikt galā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes