www.sudzibas.lv Gateline Gateline - krapnieku kantoris

Gateline - Gateline - krapnieku kantoris

Ja dzirdat tadus vardus ka Edijs Kanders, Raivis Zandbergs, Kristians, SIA Gateline - turieties pa gabalu. Izkrap avansu it ka vartu izgatavosanai un pazud ar visiem galiem. Patreiz notiek izmeklešana, ceru ka šos tipus ari iesedinas. Raivim Zandbergam ir ari firma BSC Baltic.p.s.Uzmanibu! Edijs Kanders tagad varetu darboties ka "brivs agents" firma alfazogi.lv!

X

Komentāri (2)

X xj6 20.05.2015

p.p.s. ir ari firma "Delize", kuras majaslapas dizains ir gandriz 1 pret 1 SIA Gateline. Pielauju ka cilveki ari ir tie pashi.

X xj6 22.05.2015

Delīze, SIA, 40103770591, Rītausmas iela 2, Rīga
Gateline SIA, 40103416037, Rītausmas iela 11B, Rīga, LV-1058

#1
iz sludinajuma ss.lv:
"SIA Delize vārtu ražošanā izvēlās pārbaudītus un augstas kvalitātes materiālus, kurus mums nodrošina Eiropas vadošās kompānijas TECKENTRUP (Vācija) un FLEXIFORCE (Holande). Apvienojot to ar mūsu vēlmi būt pirmajiem, varam piedāvāt kvalitatīvus un konkurētspējīgus produktus.
https://www.ss.lv/msg/lv/construction/materials/doors-door-knots-locks-handles/fences-gates-wickets/bkpcpg.html"

#2
No gateline.lv majaslapas:
"GATEline garāžu un teritoriju vārti
Mūsu kompānija vārtu ražošanā izvēlās pārbaudītus un augstas kvalitātes materiālus, kurus mums nodrošina Eiropas vadošās kompānijas TECKENTRUP (Vācija) un FLEXIFORCE (Holande). Apvienojot to ar mūsu vēlmi būt pirmajiem, varam piedāvāt kvalitatīvus un konkurētspējīgus produktus, neslēpjot mūsu saukli: Nemeklē lētāko - Izvēlies labāko..."

secinajumus izdariet pashi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes