www.sudzibas.lv Gass.lv Nekvalitatīvs gāzes katla remonts

Gass.lv - Nekvalitatīvs gāzes katla remonts

Kādu laiku atpakaļ nācās izmantot šīs kompānijas servisu.Rezultāts ir tāds, ka tagad apkures katls pēc kāda laika izslēdzas un pazūd siltais ūdens.Sūdzoties par šo lietu, man atbildēja, ka - tas ir tas pats, kas viņiem atbraukt un nomazgāt manus netīros traukus un nometa telefona klausuli.Ne tikai tika samaksāti 60. 00 EUR par diagnostiku, bet arī par gāzes katla remontu, kas kopumā sastādīja ļoti lielu remonta summu.Neieteiktu izmantot šīs kompānijas pakalpojumus, jo rezultātā gāzēs apkures katls būs nekvalitatīvi saremontēts un pēc tam kompānija teiks, ka tā nav viņu vaina. Uz doto brīdi jāsauc atkal meistari, lai saremontē gāzes katlu.

C

Komentāri (1)

Inženieris 06.10.2015

"šīs kompānijas" servisu - Un kā sauc šo kompāniju? Juridiskā informācija skopa, mājaslapā pieejams tikai tālruņa numurs.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes