Gaļina Kalna - rupjība

Sveiki!

Saskāros ar nepatīkamu dakteri MFD Diagnostikā.Dakteri sauc Gaļina Kalna. Šī daktere uzskata sevi par ļoti KRUTU ārstu. Uz pieņemsanu ierados pirms 15minutēm , reģistraturā bija gara rinda, reģistratore (maza auguma,krieviete),akalpoju ļoti lēni, līdz ar to mazliet aizkavējos,uz ko daktere netiekot skaidrība,vienkārši neielaida mani kabinetā,jo jāierodas laicīgi. Ja es būtu zinājusi,ka strāda tāda čamma ,būtu nākusi stundu iepriekš.

O

Komentāri (3)

M Mary60 28.05.2013

Šī ārste nav gluži gudra. Pirms pāris gadiem biju veikt mamogrammu. Šī dāmīte veica aprakstu, pēc kura bija jāspriež, ka man ir vairāki audzēji katrā krūtī, biju pamatīgi satraukusies. Gāju vēl pie diviem ārstiem ar savu rent.uzņēmumu, abi dakteri noliedza Kalnas diagnozi.

R [email protected] 24.11.2013

Tāda tā Kalna ir! Domā, ka uzvilkusi kažoku un sasmaržojusies ar dārgām smaržām noslēps savu nekompetenci!

N Nenja 28.03.2014

Ārste jau veca, tāpēc būtu jau jālaiž pencijā, lai nebojā gaisu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes