Ecco - Defekts

Iegadajos veikala apavus, biju uzvilcis aptuveni piecas reizes paradijas defekts - atnakusi vala suve un ir redzama odere, nodevu apavus veikala - sanemu atbildi ka tas ir maznozimigs defekts un ir labojams, pret jaunam samainit nevar, kad paludzu lai salabo so maznozimigo defektu sanemu atbildi - ka tas nav labojams defekts un neko te salabot nevar. Kad meginaju pastastit ka esmu patstavigs klients un esmu iegadajies saja veikala vairak neka 10 pari apavu, un sie ir izejamie nevis ikdienas nesasanai - nevienu tas neintreseja. Sapratu ka vairak ecco firmas apavus neiegadasos, par sadiem gadijumiem jau biju dzirdejis ieprieks no pircejiem!

U

Komentāri (2)

L Lama 16.11.2010

Man jau otro reizi ECCO tupelēm zole pārplīsa! Nekad vairs nepirkšu!

G girtsmaxi 30.05.2012

Februārī nopirku pavasarim kurpes. Sākoties siltajam un sausajam laikam sāku valkāt. Pēc aptuveni viena mēneša parādījās defekts - zole atlīmējusies no ādas virsas. Aiznesu uz Ecco Galerija Centrs un uzrakstīju prasījuma pieteikumu. Saņēmu atbildi - maznozīmīgs defekts (kā lielajam vairumam iesniedzēju), jo likumā formulējums maznozīmīgs defekts ir izdevīgs tikai pārdevējam. Naudu protams neatgriež! Esiet uzmanīgi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes