www.sudzibas.lv Galaxy.lv Cenu celšana

Galaxy.lv - Cenu celšana

Pasūtītā prece ilgstoši netika piegādāta, kā arī uz e-pastiem atbildes netika sniegtas. Kad beidzot izdevās uzņēmumu sazvanīt, paziņoja, ka preci varēšu saņemt pēc 2 nedēļām (tajā brīdī prece bija apmaksāta jau pirms mēneša un iepriekš solītais piegādes laiks jau bija par 2 nedēļām nokavēts). Bet, ka šai precei ir cēlusies cena un būs jāpiemaksā. Ņemot vērā, ka piemaksāt nepiekritu, solīja atgriezt naudu manā kontā nedēļas laikā.

0

Komentāri (4)

P piktais 22.01.2015

Man izgāja līdzīgi.

Nodomāju pirkt datoru un iegriezos salīdzini.lv. Pamanu divus interesējošus pa zemu cenu.
i.imgur.com/DQfqxOX.png
Dateks.lv cena izskatās pavisam nereāla bet izdevās samaksāt ar karti uzreiz, galaxy tā nevar, veicu tikai pasūtījumu un priecājos par detalizētu aprakstu.
i.imgur.com/lsADhlo.png
Dateks zvana ka jā, cenu kļūda, reversē pārskaitījumu un piedāvā pirkt pa vairumcenu.
Tel. līdzi nenēsāju, pamanu galaxy lapā n.s. - nav sazvanāms.
Zvanu pats, čalis saka pasūtījums pieņemts, bet būs jāgaida pusotra nedēļa un uzreiz jāiemaksā 120€. Tā arī daru i.imgur.com/umBqnRG.png
Gaidot pasekoju norisēm galaxy lapā, dažādas preces parādās ar precīzi vienu cenu un pazūd, manam datoram turas - divas nedēļas, tad tas no lapas pazūd. Nekavējoties aizūtu epastu, kā arī zvanu - čalis saka dators būs, kad būs, saņemšu zvanu.
Līdzvērtīgi datori parādās ar cenām +200€.
Lai rādītu, ka no pasūtījuma neesmu atteicies sūtiju e-pastu ar atgādinājumu. Ha, izrādās esmu atzīmēts kā spams.
No citas adreses nosūtu, ka lai atgriež naudu. Par kreditēšanu jau varētu prasīt arī procentus. Ha, sasapņojies.

0 0987 27.01.2015

Vismaz naudu esmu saņēmusi atpakaļ, prieks, ka par to vēl nebija nez cik ilgi jācīnās.

P piktais 29.01.2015

Hei, izrādās Dace un Ivars no galaxy.lv ir forši ļauži. Poļu nolaidības dēļ tiku pie fantastiska Lenovo. Tātad no 5. tramvaja jāizkāpj pieturā Rāmuļu iela.

0 0987 29.01.2015

Es diemžēl ne pie kādiem labumiem netiku.
Un nav jau teikts, ka slikti vai neforši, vienkārši kaut kā īsti nesanāk godīgu un labu biznesu bīdīt tā, lai klienti būtu apmierināti. Es noteikti neieteikšu draugiem. Visiem jau var gadīties kādas aizķeršanās vai kļūdas, bet tad ir jāmāk ar to tikt galā tā, lai uzņēmuma reputācija neciestu.

Iepriekš pasūtīto preci tagad iegādājos percte.lv, samaksāju par 10 eur vairāk, bet apkalpošana lieliska un jau 2 dienu laikā prece bija gatava saņemšanai.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes