Galaxy.lv - Atteciba

Galaxy.lv он же Verners24.1) Девиз данной компании-"Товара который вы заказали нету,и когда будет неизвестно,но мы можем предложить вам похожий товар" (естественно подороже).2)Если же вам "повезло",и выбранный вами товар "возможно заказать",то будьте готовы внести 100%!!! предоплату,и готовтесь ждать от 10 до 20 дней.Но скорее всего вы вряд ли чего-то дождетесь,и тут смотрите пункт номер 3.3)С коммуникацией у данной фирмы БОЛЬШИЕ проблемы!!!Люди,будьте осторожны! Избегайте данную контору!

D

Komentāri (4)

B banis 05.01.2015

Tieši tā, mēģināju pasūtīt videokarti, pasūtījumu vienkārši atcēla man nepaskaidrojot vai prece kapēc, un vai maz prece ir uz vietas...

0 0987 20.01.2015

Arī es pasūtīju preci, man piezvanīja, lai paziņotu, ka tomēr nevarēs maksāt uz vietas saņemot, bet, ka vajag pārskaitīt uzreiz. Pajautāju, kad preci varēšu saņemt, ja samaksāšu uzreiz, teica, ka 9.-13. janvārī (pasūtīju 20. decembrī, apmaksāju 22. decembrī).
Nu jau ir 20. janvāris, no Galaxy.lv neviens uz e-pastiem neatbild, telefonu neceļ un neatzvana arī.

A armandsma 17.03.2015

viņi tagad prasa daļēju priekšapmaksu. momentā pasūtīju uz klondaiku ...

A Alexandre21 29.06.2015

Всё именно так, как написано.
Заказывал медиаплеер. Его, естественно, "не было в наличии", предложили заказать, цена незначительно выросла, прошло 20 дней - нет ни ответе, ни привета. Телефон не отвечает.
Собираюсь писать заявление в полицию.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes