www.sudzibas.lv Stacionārs Gaiļezers atņem 10 eiro bernam

Gaiļezers Stacionārs - atņem 10 eiro bernam

Bērns ,17 gadus vecs tika aizvests uz Gaiļezeru no Jūrmalas, jo bija jāveic kunģa skalošana no alkohola, nebija līdzi ne telefons, nekā un, kad pamodies ,12 h gājis uz mājam ar kājam, jo medmāsas esot pārmeklējušas mantas un izņēmušas 10 eiro no kabatas.Protams, nav pareizi no bērna puses, bet tomēr -sazvanāties ar policiju, vecākiem, bet nejau atņemt bērnam 10 eiro, ja viņs dzīvo tik tālu prom no Rīgas un ir bez telefona un naudas. Kaut kádai cieñai jabút!

F

Komentāri (3)

L Lelle Bez Matiem 20.11.2014

Kā jūs zinat, ka tieši medmāsas bija tās, kas 10 eiro izņēma no kabatas? cik saprotu, bērns taču gulēja bezsamaņā, kamēr kāds pa viņa kabatām vandījās?

M marijazz 21.11.2014

Šaubos, ka medmāsa ir paņēmusi naudu! Visticamāk, ka viņš ir bijis bezsamaņā un naudu ir nozaudējis, vai iztērējis uz nopirkto alkoholu. Diemžēl, nākas secināt, ka bērns nav no tiem "pareizajiem". Vecākiem ir grūti noticēt, ka atvase ir pati vainīga un vieglāk vainot citu.

B Beta 24.11.2014

"Gaiļezerā"uzņemšanas nodaļā visur ir kameras. Ja pacients ir bezsamaņā, tad pacienta mantas visas tiek aprakstītas speciālā protokolā un noglabātas un pēc tam atdotas. Varbūt pirms apvainojiet medmāsas pārbaudiet savas atvases stāstu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes