www.sudzibas.lv G4S Jauni likumi g4s

G4S - Jauni likumi g4s

Gribu informet ka G4s ir pienemti jauni likumi , apsardze. pusstundu puzdienslaiks, un 2 x pa 15 minutem pauzi drikst panemt , bet ja velies arpus ta laika atpusties tad 20 reizites japiepumpejas

K

Komentāri (4)

S sads 13.09.2013

jā, jā... un jāpumpējas uz vienas rokas!!! :D

R reroks 10.01.2014

G4S jau sen ir zinma kaa vieta, kur nav normali darba apstaklis, jo ja tadi butu, tad nebutu tai firmaa tik liela ladru mainiba un nebutu tam kantorim visu laiku nepiecieshami darbinieki. Nav ko tur iet stradat. Labaa firmaa, kur ir normali apstakli, kadru mainiba ir minimala un vina nepublice sludinajumus reklamas serveros par to, ka ir nepiecieshami darbinieki. Tas ir likums, ko jaievero! Var jau ceret, ka tada kantori izdosies ilgak nostradat un tur bus normala attieksme pret darbiniekiem, tachu parasti uz to ir naivi gaidit. Un tadiem kantoriem nerup nemaz tas, kada slava vinie bus... Viniem ka tik no darbiniekiem soda naudu panemt, ka tik sodit par it ka nestradashanu... Ja kantoris sak stastit, ka darbinieki ir tadu un visadi citadi slikti, tad tur neko nav ko labu gaidit. Vini atradis, no pirksta izzidis, kur nonemt naudu no darbiniekiem. Normalos uznemumos darbinieku atlase notik dabiski, tie, kuri tiesham dzer un citadi rupji parkapj rezhimu, pashi atkrit ar laiku un paliek normali darbinieki.

A Artūrs Kužovņiks 17.06.2017

Muļķības

D Duudy 10.12.2017
Algas

Tādas nu mums uzņēmumā ir tās algas. Algas lapniņā it kā rādās ka virsstundas utt atmaksātas bet reāli parēķinot kas un kā laikam neko tomēr neatmaksā. Pielikumā algas lapiņa.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes