www.sudzibas.lv G4S izmantotāji

G4S - izmantotāji

G4S neizmaksā pilnu algu. Liek strādāt virsstundas. Par virsstundām nemaksā. Šmauc, vienvārdsakot! Kad prasīju, kāpēc neizmaksāja, teica, oi, kļūdījās! Un tā viņi ar daudziem! Labi, es savas stundas pierakstīju, un zināju, ko prasīt, a citi jauni puiši tā arī baro G4S.
Izgāju tur apmācību. Apmācības laikā piezvana priekšnieks, saka - uz objektu! Es prasu - a mācības? - Mācības nokārtosies. Eksāmenu noliksi. Labi. Nostrādāju astoņas dienas bez pārtraukuma, kā vienmēr naudu visu nesamaksāja. Bet man piedāvājums no citas firmas (paziņa), lai nāku pie viņa strādāt. Es domāju, nu šitādu bezpredelu nebiju gaidījis no G4S, aizgāju. Tak viņi maitas atrēbēji, man eksāmenu neļauj nokārtot. Cīņu noliku ar pirmo reizi, kratīja, kratīja, nebija pie kā piesieties, bet teoriju (tā kā strādāju mācību laikā) šo to nezinu. Bet pat to, ko zinu neļauj atbildēt.
Bet vispār kamēr es tur strādāju (mazāk kā divi mēneši), no turienes aizgāja astoņi cilvēki. Ne jau no labas attieksmes viņi aizgāja! :)
Takšto, neejiet uz turieni. Un tagad tur vēl tas Stanga par galveno. Nekādas cieņas pret darbiniekiem.

A

Komentāri (2)

MacBeton 13.11.2011

Jā, tā ir, viņi spēlē 1kārši uz appišanu. Un redz - sanāk.
Kapēc strādāji tur? Kapēc vispār pieteicies? Neko citu neproti? A kas pie tā vainīgs?

P Pozitivus 25.11.2011

G4S LOŠARAS! :D :D :D P.S. Tuvākajā laikā jusu smirdīgu kantoriņu Lietuvieši izraidīs no Latvijas apsardzes pakalpojuma tirgus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes