www.sudzibas.lv G.Maščenko var teikt krāpnieks

G.Maščenko - var teikt krāpnieks

Pasūtījām ozolkoka divviru ieejas durvis SIA „Jurgens” Ventspils iela 63B, mob. 26418166. Durvis ne no lētā gala. Atbrauca uzņēmuma pārstāvis, visu nomērīja, visu pārrunājām. Noslēdzam līgumu, pirms tam pārbaudot vai nav sūdzības i-netā, apskatījāmies arī ka uzņēmums darbojās jau vairākus gadus. Samaksājām arī priekšapmaksu. Gaidījām savas durvis, pienāca pasūtījuma izpildes datums, zvanam tam pārstāvim – telefons neatbild, veselu dienu neatbildēja – vakarā izdevās sazvanīt, atbildēja ka durvis nav gatavas ka jāpagarina termiņš pa 2 nedēļām, rezultātā vel 3 nedēļas mums visu laiku atlika katru reizi to datumu pa 2-3 dienām un cilvēku ļoti grūti bija sazvanīt. Tad beidzot zvanam un saņemam atbildi ka durvis gatavas, braucam skatīties, nu ja no tālienes smukas, pieejot klāt pašā redzamākā vietā ir izrāvums, tad vel kārba ir uz pusi šaurāka nekā vienojamies. Vienojāmies ka pārtaisīs pa nedēļu. Un atkal sākās gaidīšanas laiks, neatbildēšana uz telefona zvaniem, neatzvanīšana, solīšana, melošana visu laiku ka pēc paris dienām būs gatavas. Nu tad beidzot durvis gatavas, mašīnu nevarēja sameklēt, no mūsu piedāvātiem variantiem atteicās. Pat ar atvešanu bija meli. Sarunājām ka būs durvis pie mums 10:00. Pienāk laiks zvanam, atbild ka ir jau mūsu rajonā, zvanam pēc kāda laika – izrādās ka vel tik krāmē durvis iekšā. Beidzot atveda, apskatījāmies, kārba ir uztaisīta platāka bet ne tāda veidā kā vienojamies, izrāvums ir aizšpaktelēts ar nepiemērotā toņa špakteli un atrodas pašā redzamākā vietā. Un vel aizmāšas ritīgas aizmirsa klēdis, atslēgas, atveda atslēgu atkal klēdis aizmirda, atkal brauca pakaļ. Sarunājām atlaidi 70 EUR. Kad uzstādījām pamanījām: kur durvis saiet kopā var cauri redzēt – trūkst blīvējums un pats drausmīgākais bija kad notīrījām putekļus – durvis bija atvestas ar milzīgu putekļu kārtu, ka ir saskrāpēti mūsu vitrāžu stikli kurus izgatavojām pēc pasūtījuma atsevišķi un vel ja ieskatīties var saskatīt mazas nepilnības. Un vel pēdējā cūcība bija, ka atbrauca it kā blīves labākas ielikt, bet iemesls bija pavisam cits – nobildēt durvis, fotografēt neļāvām, nobildēja vienalga bez mūsu atļaujas.

J

Komentāri (1)

J jurgens_sia 12.11.2014

Последний раз основной причиной приезда была установка уплотнительной резинки, которую нужно было установить. Как заказчик уже упомянул, витражные стекла мы получили от другой компании, стекла действительно были получены в клею и с маленькими царапинами. Заказчик забыл упомянуть, что причиной задержки сроков стало изменение дверного проема, что повлекло за собой конструктивные изменения дверной коробки. Мы пошли заказчику на встречу и предложили сделать все за наш счет. Заказчик подчеркнул, что мы работаем давно, с 1993 года, за это время все наши заказчики всегда оставались довольны качеством.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes