www.sudzibas.lv Didzis Ozoliņš Neprofesionālas izlaiduma bildes

Didzis Ozoliņš - Neprofesionālas izlaiduma bildes

Bērnu dārza vecāki ir ļoti neapmierināti ar izlaiduma bildēm, ko fotografēja Didzis Ozoliņš. Citēju dažas vecāku atsauksmes:-Bildes, manuprāt, ir pilnīgi nekādas, diemžēl:( Ģimeņu bildēs fonā vienmēr kāds ir, ēnas krīt virsū, vienam otram acis ciet, kas būtu fotogrāfam jāpiefiksē un jāpakoriģē fotografējot. Fotografētas pārāk tālu un no apakšas. Varbūt vismaz apgriezt fotogrāfs varēja? Citās āra bildēs muguras pārsvarā safotografētas. Izlaiduma bildes telpās normālas tikai tās, kur ņemti tuvplāni. Pārējās sejas visiem sašķobītas un izstaipītas. Kur tādas bildes likt? Protams, fotogrāfa mājas lapā saliktās bildes ir labas, nevar salīdzināt ar tām, kas sataisītas mums.-Nav jūtams fotoprofesionāļa darbs, tā prasti nofotografēt varējām arī mēs kāds no vecākiem. Katrs bērns bij jāfotografē no dažādiem rakursiem....tāpēc jau to nedarījām mēs, bet saucām profiņu. Varbūt fotogrāfam mazliet likt iespringt un salabot to, ko var. Būtu zinājusi, ka albūmā smuki nav ko likt, pati būtu fotografējusi. TĀ STEIGA UN FONA NEMEKLĒŠANA....NEAPSKAUŽAMA....BŪTĪBĀ VIŅAM PAŠAM BIJA JĀPASKATĀS KUR LABĀK MŪS ĢIMEŅU LOKĀ FOTOGRAFĒT....nevis mums jādomā, kur fotogrāfijās varētu būt labāks fons. Laikam tomēr bildēt portretus nav tas pats, kas bērnu pasākumu , kustībā.....- G...a vecāki pilnībā piekrīt uzskatam, ka bildes ir neglītas, sataisītas uz ātro, un gandrīz visi ir kā no slavenās Adamsu ģimenes.. Būs mācība, vairs mūs nevarēs pierunāt ne uz kādiem fotogrāfiem.

S

Komentāri (2)

R Raimonds23 19.06.2015

Mums vidusskolā foto bildēja viens no skolotājiem. Bildes bija izdevušās labas, sakarīgas, nebija kauns rādīt citiem. Skolotājam kā vaļasprieks tas bija. Tas bija trekno gadu beigās. Viņš laikam nebija profesionālis, bet te profesionālis nemāk fotografēt.

S SandraXX 27.06.2015

Tad jums ļoti paveicās:)
Daudzi palika bez normālām izlaiduma bildēm:( Labi, ka pati daudzmaz normālas safotografēju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes