Forum Cinemas - veselība

lūdzu kontrolēt forumcinemas krēslus, kur notiek liela apmeklēetaaju aprite. manu paziņju bērni ir dabujuši utis, jo kēslus nedizinfecē, pēc seansiem neapstrādā, ja jūs paskatīsieties ar neapbruņotu aci, ieraudzīsiet uz katru krēslu matus. tas ir LV utu perēklis. Lūdzu sāciet kaut ko darīt. nezinu, cik maksā forumcinbemas kukuļjos, lai viņus nepārbaudītu. jebkurā autobusā liek uz sēdekļiem salvetes. ''sajā kinoteātrī pelna naudu un nedomā par apmeklētāju veselību. lai īopašnieki pasēž utu krēslos, pēc tam, kad mēģinmās no utīm tikt vaļā, sapratīs, par ko ir runa. vai arī kukulis ir tik spēcīgs, ka uzspļaut visam tuvojas vēlēšanas. ušakov, bērni dabū kino utus!

Komentāri (6)

Z zaptesburka 16.12.2012

Kā, Tavuprāt, vajadzētu kinoteātra krēslus (grīdas un visu pārējo) pēc katra seansa tā nodezinficēt, lai utis tiešām būtu beigtas, lai pēc 30 min zāle būtu kārtībā un piemērota atkal uzņemt skatītājus, un lai tas nemaksātu tik astronomiskas summas, ka vairs neviens nevarētu atļauties uz kino aiziet?
Saprotu, ka tas nav patīkami, tomēr neko jau tur nevar darīt.
Un par to autobusu un salvetēm uz sēdekļiem nesapratu, kādā sakarā tas. Ne jau pēc katra pasažiera kāds pārbaudīs, vai nav utis palikušas, pat nerunājot par to, ka vakaros autobusi ir tik pārbāzti, ka tajos arī krietni lielākas lietas par utīm varētu nepamanīt.

godmode 16.12.2012

man draudzene tur noķēra kaunuma utis

T tomzik 16.12.2012

Draudzene noteikti kasiija kino skatoties :)) vai braucot autobusaa? :)))

godmode 17.12.2012

viss iespējams, viņa bez biksītēm staigā :))

Nandia 19.12.2012

sabiedriskās vietās arī ir draudīgi iet - ka nesaķer kādu bacili! nu un ko tagad darīt?

Spriežot pēc šīs sūdzības - jāņem un jādezinficē viss elpojamais gais?!?!? :)))
Kur teikts, ka utis bērni dabuja tieši kino? Lai nebesītos - pirms ieejas pārbaudi bērna galvu un tā pat izejot. Labāk vēl uzņemt to uz video -, lai pēc tam pierādījums, jo šāda sūdzība ir tukšas runas...
Tad jau es var varu pateikt, ka izejot no veikala, pieņemsim, Rimi, man palika slikti un izrādas esmu saķērusi kādu vēdera vīrusu... Un ko tad varu rakstīt, ak vainīgs tieši RIMI??!
Nu smieklīgi tak... :)

D dzivniekаsaimnieks 19.12.2012

Dizinficēt vajag ar hlorku un karstām ūdens šlangām, un to var darit arī seansa laika, jo tas ir labi, kad bērns nav utians un blusains!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes