www.sudzibas.lv Fortūna Pret līgumā atrunātām lietām ir uz "Jūs"

Fortuna - Pret līgumā atrunātām lietām ir uz "Jūs"

Njā, šajā skolā ar cenu politiku un attieksmi pret līgumā atrunātām lietām ir uz "Jūs", citiem vārdiem sakot, pilnīgi krāpnieciska attieksme, kuru, kaut kādā ziņā, pat var nosaukt par šantāžu... Katru nodarbību atnākot no sekretārēm dzirdu - maksā, maksā.. Saprotams, par pakalpojumu jāmaksā, bet tad nevajag publiski savā mājas lapā izvietot reklāmu, ka ir iespēja maksāt pa daļām, ka tiek organizētas akcijas ar akcijas cenām, kas nebūt neatbilst patiesībai!!! Nesaprotu, vai šādai iestādei nekāda atbildība vispārpieņemtā kārtībā nav jāneas? KUR CSDD KONTROLE!!!???? Vienīgi ar ko esmu apmierināts ir pasniedzēja darbs, normāls un zinošs cilvēks patrāpījies, pretējā gadījumā, šo skolu PAMESTU!! Kaut gan runājot par pasniedzēju, cik esmu dzirdējis tautā, klasē arī apkāš cik vien var, naudas nemaksājot!! Njā, ja šādi attiecas pret darbiniekiem, kas tad labāks ir gaidām klientiem!!!????? No manas puses ieteikums - izvēlieties mazās autoskolas, kas šajā ziņā, cik esmu dzirdējis, ir daudz lojālākas, jo ir būtiski saglabāt savu reputāciju!!!

J

Komentāri (5)

V Vix 30.07.2009

Šo firmu vienreiz jau slēdza par krāpniecību, tad viņi saucās "Favorīts"
Cilvēki palikuši tie paši - nav brīnums, ka arī attieksme palikusi tāda pati.
Skolu pabeidzu toreiz Vanagā, kas bij uz Brīvības ielas un arī citiem iesaku nervus netērēt un tīties lapās no tā briesmu kantora!!

2 2 30.07.2009

a Tu pagaidi eksāmenus tad vēl redzēsi brīnumus!!

R Raivis 31.07.2009

Fortuuna ir suuds! Taa ir oficiaala firma, kas smauc savus skolniekus visaados veidos.

O Olga 03.08.2009

Viss, laikam, atkārīgs no filiāles, kur jūs macāties. Mācos Brīvības ielā. Jā, prasa naudu, bet tikai to, kas ir rakstīts līgumā. Visus čekus man dod, tā kā šajā ziņā viss ir kārtībā. Teorijas eksāmenu jau kārtoju, bet bija kļūdas...un pagaidām brīnumus neredzēju. Zinu, ka dažie kārto vairakas reizes, bet nu cerams, ka es nokārtošu ar otro piegājienu. Jā, un pāsniedzējs, Juris ... (uzvārdu neatceros), arī labs.

B bboy 01.09.2009

pilnīgs psc, , neiesaku nevienam, ja pabeigšu, tad man vajadzēs pieminekli :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes