www.sudzibas.lv FlyBus Atcelts reiss

Fly Bus - Atcelts reiss

Biju iegādājusies 2 biļetes no Kauņas lidostas uz Rīgu (bijām divi cilvēki). Bijām ceļojumā un divas dienas pirms brauciena uz Rīgu atnāk sms , ka brauciens ir Atcelts sīkāka info e mail. Piedāvāja reisu uz 23:00 tajā pašā dienā, nu ko, piesaku, ka brauksim (2 cilvēki), tad tajā laikā, ka tik uz Rīgu tikt. Uz ko atbilde ir, ka viņiem ir pieejama tikai 1 vieta! Superīgi! Atvaļinājuma pēdējā diena bija jāvelta liekam stresam, meklējot kā tikt uz Rīgu, kur palikt, protams, tajā datumā neviens autobuss vairs nekursē uz Rīgu. Kauņā bija jāpaliek viesnīcā un jāpērk autobusa biļete nākamai dienai, mums sanāca vēl braukt caur Viļņu, ceļā gandrīz 7 stundas! Lieki tēriņi , diena notērēta. Tā, ka , ja kādreiz domājat pirkt biļetes uz šo pārvadātāju, tad rēķinaties, ka varat arī netikt! Ja jau tikt slikti ar to reisu, ka nevar piepieldīt pilnu autobusu, tad varbūt atceliet uzreiz, lai braucēji meklē ar ko 100% tikt uz galapunktu nevis stresos ar ko tikt beigu beigās. Nekad vairāk neizmantošu šīs firmas pakalpojumus. Pirms pirku biļetes meklēju atsauksmes, bet redzēju tikai vecās, likās, ka nu šogad gan jau viss labi, bet tomēr nekā! Vēl tajā pašā dienā, kad bija jābrauc uz Rīgu ar viņiem, vakarā piezvana un pajautā'- Jūs jau Rīgā? Es biju šokā... Diez ar ko mēs varējam tikt.

S

Komentāri (2)

S SofiSofa4ka 23.04.2015

Es vairākas reizes ceļoju ar Flybus...nekad tā nav bijis!!!

S SudzibaFLY 25.05.2015

Paši gan jau šo komentāru ierakstījāt, tādas pašas runas kļūdas kā pa telefonu. Jāmācās valoda un skaidri runāt pa telefonu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes