www.sudzibas.lv First Dacha Regulārs troksnis naktīs

First Dacha naktsklubs, Club First, SIA - Regulārs troksnis naktīs

Jau kuro gadu "First Dacha naktsklubs, Club First, SIA" Andrejsalā pārkāpj tuvējo "Klusā centra" kvartālu iedzīvotāju tiesības uz netraucētu naktsmieru - pārāk bieži kluba pasākumu kaitinošās, kaitīgās un arī kaitnieciskās skaņas no vakara līdz rītam neļauj izgulēties bērniem un pieaugušajiem - īpaši - ja agri no rīta jādodas uz darbu - transporta vadītājiem, ārstiem, ... "First Dacha naktsklubs" troksnis kaitē zīdaiņiem, grūtniecēm, sirds un asinsvadu vai onkoloģijas slimniekiem, izraisa dažādas diagnozes. Padomju un citu diktatūru režīmos ar skaņām spīdzināja. Vairākas pēc kārtas negulētas naktis - tā ir vardarbība no "First Dacha naktsklubs, Club First, SIA" puses. Situācija ir zināma Municipālajai Policijai, "First Dacha naktsklubs, Club First, SIA" esot atļauja no ... Autortiesību "kantora"... Tātad - gribētos zināt - kas atļauj šim klubam tā saucamajā Eiropas Kultūras galvaspilsētā terorizēt rīdziniekus - nodokļu maksātājus?

Komentāri (2)

L lleee19 01.08.2014

man pofik. šodien arī režims saucamais "ignorants" kad visiem ir pofik, tad tev ir pofik ka dzīvo nelatvieši un mums pofik ka dzīvo tu !!!

A [email protected]@ 19.11.2016

Люди не хотите в этот клуб на концерт, не тратьте деньги!!! Очередь за курткой длиннее, чем сам концерт!!! Публика в клубе полное хамло, хомят на каждом углу. Очень плохое впечатление о клубе...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes