www.sudzibas.lv FG Royal Hotel SPA maldinošs pakalpojuma veids

FG Royal Hotel SPA - maldinošs pakalpojuma veids

Man bērni uzdāvināja no City LIfe apmeklējumu uz FG Royal Hotel SPA ,kurā bija rakstīts: šokolādes masāža ķermenim,+ ķermeņa skrubis + sejas procedūras.
Biju pierakstījusies iepriekš uz 16.10.plkst 13.00. un vēlreiz pārprasīju par pakalpojuma veidu. Man laipni atbildēja,ka tā ir ķermeņa un sejas procedūra.
Tikko ienācu pie masieres,tā man viņa diezgan satraukta paziņoja,ka tā var būt tikai vai nu muguras masāža vai ķermeņa priekšas un sejas,jo visu paspēt nevarot un izrādīja sašutumu par cilvēkiem,kas nez ko sagaida. Piekritu,lai tā būtu muguras masāža,bet viss prieks man bija sabojāts un gribējās ātrāk no turienes prom. Meitene,pieņemšanā
attiecās man parādīt interneta izdruku ar kuru atnācu un nesakarīgi centās pārliecināt par kaut ko citu. Uzskatu,ka vai nu City Life vai salons maldina cilvēkus un nostāda apmeklētājus neveiklā stāvoklī. Lai tad salons vienojas ar City Life par ko, kas jāmaksā.
Ieteikums visiem- nokopējiet izdruku,lai būtu pierādījums tam,ka piedāvājums neatbilst pakalpojumam . Lilita Linde

L

Komentāri (2)

D duda17 04.04.2013

Nepērciet kuponus, jo līmenis zems un kvalitāte nulle!!! Švaki...

J julija7777777 14.04.2014

Я купила своей семье 7 купонов в спа салон в гостинице FG Royal Hotel Spa. Скажу честно - это не салон, а мартышкина контора, мастера даже издали не напоминают профессиональных мастеров, а как - только они начинают делать массаж, вот тут ты понимаешь, что это не массаж, а нелепое подобие каких-то поглаживаний и прикосновений.
В туалетной комнате не было туалетной бумаги, это в нашем 21 веке, представляете ?
Когда мы зашли в салон : персонал весь собрался в приёмной и пил чай и как - то наш приход не особо их обрадовал, а скорее было похоже, что мы им помешали .
В купоне было заявлено, что это аюрведический массаж продолжительностью 1 час, так вот в это время входило: раздевания, подготовка к массажу и и время когда вы одеваетесь . И сам массаж занял минут 30-40 . А само выражения "аюрведический массаж " мастера даже близко не знают . ))))
Вообщем вместо всего заявленного просто - жуткое разочарования, как самим салоном, так и процедурами. Удивительно, что в наше время есть ещё такие «конторы «.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes