FF-Veikals - internetveikals - Serviss

Paskaidrosu situaciju:
Es atradu interneta preci, piezvaniju uz FF-Veikalu, uzprasiju "Vai prece ir uz vietas", uz ko man atbildeja pozitivi. Nakamaja diena es atbraucu pie viniem, pec pasutitas preces, pec 15 min meklejuma, izradas, ka preces nav. Nu ok, gadas. Tikai zel ka braucu ilgu celu.
Sarunaju uz nakamo dienu atbraukt velreiz. Atbraucu-preces nav. Tas cilveks, ar ko runaju dienu ieprieks, pat nepaskatijas uz mani, pat nedomajot ka vajadzetu kaut ka paskaidroties. Tagad jau cits runaja. Un uz jautajumu - "a kur tad prece, vakar tak pasutijam", vins tikai tuvak piebidijas savam datoram, skaidri uzradot ka es vinam trauceju...
Nu ok, tagad vini jau sola atvest man uz majam, un "runatajs" atvainojas par savu kolegi. Saka ka bezmaksas nogadas man uz majam preci. Pierakstija adresi, talruni.
Nu tad gaidam. Klat ta diena un stunda kad vajadzetu but precei. Ne preces, ne kurjera, ne zvana...
Drosi varu apgalvot, ka FF-Veikals nemak stradat, ne savu funkciju izpildit, ne ar klientu runat.
Nekada gadijuma neperciet neko taja internet veikala!!!
Un vel brinamies, ka ekonomika svaka, stradat jaiemacas vispirms!

M

Komentāri (1)

K Kurjers 10.02.2011

Vecais, labais "FF Baltic" vēl netiek ar saviem darbiem galā. Palika mums parādā par preces piegādēm, nevar vairs normālu kurjepastu atrast. Tāpēc arī piegādes nav laikā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes