www.sudzibas.lv Fancy Neatsūta nopirkto preci

Fancy - Neatsūta nopirkto preci

Gribēju pastāstīt, ka SIA "Fancy" netikai neatsūta laikā noprikto preci, par kru jau ir samaksāts 10 nedēļas atpakaļ, bet arī reāli to neatsūta. Sazvaīt nevar - numurs vai nu neatbild, vai arī ir izslēgts. Uz e-pastiem vienreiz atbildēja, ka prece kavējas vēl. Un nu jau 2 nedēļas nekādu ziņu arī vairāk nav. Viņiem mājaslkapā minēts, ka atmaksā naudu, ja neatgādā preci laikā, nu jau 2 nedēļas ir pāri maksimālajam laikam un nav ne ziņu, ne miņu.

Silti iesaku neiegādāties te preces, ja negribiet pazaudēt naudu.

Komentāri (1)

V viņa777 07.07.2014

Jā, es arī jau 12.03.2014. pasūtīju apakšveļu, bet vēl joprojām neesmu saņēmusi. Uz zvaniem arī neatbild, rakstīju e-pastu vairākas reizes, bet uz vienu e-pastu atbildēja to pašu-aizkavējusies piegāde no ražotāja un ka prece būs burtiski dažu dienu laikā. Bet nekā! Tā ka preces viņu mājas lapa neiesaku iegādāties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes