Face beauty fitness - frizētava

Iegādājos Pērkam kopā kuponu matu griezumam+veidošanai+matu atveseļošanai ar keratīnu no kā mati kļustot 80% spīdīgāki veselīgāki. Cena 9.50 īstā 25 Pierakstījos savu kārtu nācās gaidīt 2 mēn. Aizgāju, frizētava tāda, ka diez vai kāds tur savu kāju kāds bija iespēris, nevienas dzīvas dvēlseles. Friziere sāk mazgāt matus, es jautāju-"kad tad būs tā matu atveseļošanas procedūra' Atbild ši jau ir tas tāds šampūns un balzāms. Man jau acis lielas', nu labi iespējams tiešām super zinātniskais izstrādājums, sarunājam matus griežam plecu garumā, bet ar norunu lai varu sasiet astē. Rezultāts-mati 5cm virs pleciem, astē satiet nav iespējams. Mati nogriezti, man ņem nost peņuāru prasu, un veidošana????, kas bija solīta-friziere saka ka jau ieveidoti. Bija 2vienā uzreiz griež un veido-tā man vēl nebija gadījies redzēt.'Es pat nepamanīju, ka man veidoja matus.Pat visparastāko laku neiepūta, vismaz kaut simboliski. šaubos vai par šādu manipulāciju kāds maksātu 25ls pilno cenu. Rezultātā matu griezums 50 gadīgas kundzes, no frizētavas izgāju ar pilnīg pielaizītiem matiem pie galvas. Brīnumlīdzeklis šampūns manus matus par 80% nav atveseļojis. Garastāvoklis 0, jau 2 ned.Tagad atla daudzu gadu garumā jaaudzē mati, normālā izskatā.
Novēlu tuvākajā laikā šim kantorim izputēt un nebojāt cilvēkiem izskatu un neveikt klaju laupīšanu.
Pirmais kompliments ko saņēmu izejot npo frizētavas-fu kādi briesmīgi mati, nevar neko izdarīt. Nepērciet neko ar kuponiem tas nav tā vērts,gaidīsiet rindā un beigā būs tiki vilšanās. Tā ir cilvēku šmaukšana nav tur nekādas reālas atlaides. Tā vienkārša masu psihoze,ķeršana uz muļķi. Un es ar uzķēros.

J

Komentāri (4)

D Dailis Bezvārdis 19.01.2012

Tak cik reizes jau ir teikts, ka "pērkam mēslus kopā" ir sūda kantoris, kura pamatprincips ir nosmelt naudu, bet par pakalpojuma kvalitāti piedomā pats ! Es vēlreiz saku, nepērciet neko šinī mēslainē !

K Kristinez 20.01.2012

Es šajā paša vietā izmantoju matu laminēšanu ( tieši šajā pašā vietā)

nu jā -
1)nevienai neiesaku laminēšanu - galīgi garām. Nekāda efekta. Ja gribat laminēšanu, tad labāk vienkārši labāk uzdāviniet to naudu man, būs vairāk jēgas

2) Griešana - nu- man nolīdzināja galiņus. nu... jā. To man izdarīja.

3) Veidošana - es gribēju čirkas - izveidoja ar difūzeri. Briesmīgi, nekad vairs to agregātu saviem matiem klāt nelaidīšu.

4) Gaidīju arī rindā kādu 1 mēnesi un bik vairāk.

Tā kā seciniet pašas cik labs ir šis pasākums

P.s. Bet tur strādājošā friziere kā cilvēks bija ok un arī telpas bija jaukas ( kaut arī kā iepriekš minēja - tik tiešām tāda sajūta, ka tur neviens savu kāju nekad nesper) Viņiem vajadzētu arī padomāt par kādām norādēm.

F fantera 23.01.2012

Es arī veicu šajā pašā frizētavā matu laminēšanu..., varu teikt, ka pēc pirmās mazgāšanas biju sabijusies, jo mati bija tādi spuraini, taču vēlāk ar katru nākamo matu mazgāšanu es sapratu, ka mats ir palicis krietni vien stingrāks, elastīgāks un stiprāks, un esmu tiešām ļoti apmierināta, tādēļ vēlos šo procedūru atkārt!!!

Z Zaale 18.04.2012

Nu visi tie, kas nebaidās nodedzināt matus- uz priekšu! Es jau pamēģināju..biju spiesta nogriezt pēc Vārda dienas frizūras saveidošanas un šķirties no pilnībā sadedzinātiem matiem, kurus man saveidoja lokās ar pannu un nepareizi lietotu fiksatoru, taču friziere savu vainu atteicās atzīt, nemaz nerunājot par kādu kompensāciju un naudas atmaksu.. tagad eju ārstēt matus, tos, kas palikuši uz galvas! Nenovēlu nevienam šo sajūtu, tāpēc cilvēcīgi brīdinu, ka var gadīties arī šādi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes