www.sudzibas.lv Express pasts Nepiegādā sūtījumus/rupja attieksme

Express Pasts - Nepiegādā sūtījumus/rupja attieksme

Saņēmu paziņojumu no expresspasta par to, ka man pienācis sūtījums. Paziņojumā norādīti 3 telefonu numuri, pa kuriem jāsazinās, lai sūtījumu saņemtu.

Nedēļu, katru dienu zvanot uz šiem numuriem nevienu sazvanīt nav iespējams. Aizpildīju arī pasūtījuma saņemšanas formu tiešsaistē, taču 3 dienas nekādas reakcijas. Nosūtīju arī e-pastu, tāpat nekādas reakcijas.

Šodien, beidzot sazvanīju vienu no numuriem. Atbildēja krievu sieviete ar ļoti rupju un izsmējīgu attieksmi. Pateica, ka šāda sūtījuma numura nav, teica, ka atzvanīs. Kad prasīju vai atkal būs jāgaida nedēļa, pateica, lai es atrodot pareizo sūtījuma numuru un nolika klausuli.

Nekad neizmantošu ne privāti, ne biznesam expresspasta pakalpojumus un iesaku to nedarīt arī citiem, ja nevēlaties, lai Jūsu sūtījumi izkūp gaisā!

D

Komentāri (3)

A Alise9 12.01.2014

Arī saņēmu paziņojumu, ka pienācis sūtījums, trīs dienas zvanījos uz visiem norādītajiem nr, neviens neceļ. Dažreiz trāpījos uz aizņemta signāla, bet pēc sekundes jau atkal neviens necēla. Pasūtījuma saņemšanas formu tiešsaistē ir aizpildīta, redzēsim vai man kāds atzvanīs tuvākajās dienās.
Sūtījumus ir piegādājuši gan DHL, gan UPS, bet nekad nekādas problēmas nav bijušas. Vienmēr operatorus var sazvanīt un kurjeri pie preču piegādes piezvana uz sūtījuma norādīto tel. nr. Ar Ekspresspastu otro reizi sanāk saskarsme, abas pieredzes negatīvas.

A abbudabbi 20.11.2014

Gatavojieties, ka arī šogad šo iestādi nesazvanīsiet, tur strādā trīs meitenes, kuras reāli nespēj pacelt visus zvanus un uz darbinieku lūgumu vadībai ieviest automātisko atbildētāju, lai vismaz gaida rindas kārtībā vadība nereaģē...

G Guntiņš 31.03.2015

Strādāju pastā, esmu redzejusi, kas notiek zvanu pieņemšanas telpā. Tur reāli uz telefona zvaniem atbild tikai trīs sievietes un dara to nepārtraukti, bieži pat netiek pusdienu pauzē, jo nav laika. Un ir viena lieta, kura jāzin zvanītājiem - diemžēl, pastā uzlikta tāda sistēma, ka zvanītājam uzrādās, ka numuru "sauc" un neviens neatbild, bet reāli tas ir "aizņemts". Darbinieces ir vadībai teikušas, lai uztaisa tā, ka numuru rāda kā aizņemtu, bet nekas mainīts netiek..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes