www.sudzibas.lv EXPRESS auto parts SIA Papildus darbu piemešana

EXPRESS auto parts SIA - Papildus darbu piemešana

Nekad pats uz šo servisu vairs nebraukšu un silti iesaku arī visiem citiem no šī kantora turēties pēc iespējas tālāk.
Vajadzēja nomainī vienu apakšējo lodbalstu jeb šarnīru, tas man gala rezultātā prasīja 67 EUR un četras stundas, sūdīgas bremzes, norautu apakšējo vāku, un nervus.
Šajā servisā viss metiens balstās uz to, ka mašīnu savāc un gaidi ārā, kas gandrīz vienmēr beidzas ar zvanu, a jums te izrādās vēl tas jāmaina. Tad nu mainot šarnīru viņiem it kā bija aukšā noplīsusi bremžu sļauka, kura gan vispār nebija jāaiztiek. Visticamāk viņi vienkāŗši bija atstājuši karāties suportu šlaukā, vai pa viņu iesituši vai, būtībā tam kapēc nav nekādas nozīmes.
Vienīgā atbilde ko saņēmu bija sviests par tēmu drošība - priecājies, ka tas notika pie mumms servisā nevis uz ceļa, nodrāztais - dzīvība svarīgāka par naudu, skaisti teksti, lai gan realitātē tas bija vienkārši slauciens.
Apakšējo vāku viņi vienkārši bija norāvuši, bremzes pēc šļaukas maiņas tā arī viņiem nesanāca normāli uzkačāt, tā kā nācās braukt kā nu ir. Vārdu sakot pēc servisa problēmu krietni vairāk nekā pirms tam, un vēl pa dārgo.

G

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes