www.sudzibas.lv eutransport.lv/Ivars Heidemanis Transportēšana no Īrijas un Latviju

eutransport.lv/Ivars Heidemanis - Transportēšana no Īrijas un Latviju

Vēlētos brīdināt tos, kuri vēlas pārvadāt kravu/paku u.c. ar Heid-Bush Transport starpniecību (šoferis Ivaru Heidemani).05.12. tika izsūtīta krava (svars 18 kg) no Īrijas uz Latviju. Kā piegādes adrese pasūtījumā tika norādīta mana mājas adrese. Tika veikta priekšapmaksa 38 eur.11.12. saņēmu zvanu no viena no šoferiem, ka pēc 30 min var piegādāt paku. Es viņam atbildēju, ka esmu darbā līdz 18:00 un mājās esmu pēc 19:00. Šoferis atbildēja, ja Rīgā tik ilgi nav un zvanīs otram šoferim. Es viņam nosūtīju sms, ka mājās esmu darba dienās pēc 19:00 un brīvdienās jebkurā laikā, iepriekš vienojoties. Tā kā kravas svars ir 17 kg, tad no darba ar sabiedrisko transpotu vest uz mājās nav reāli. Arī radi, draugi visi strādā un dienas vidū nav neviena cita, kam piegādāt. Pēc vairākiem zvaniem un sms ar nākamo šoferi Ivaru Heidemani saņēmu info, ka pēc 19:00 piegāde maksā 300 eur! Protams, ka ne mājas lapā, ne uz kvīts nav rakstīts, ka piegāde iespējama tikai dienas vidū vai ka pēc 19:00 tā būtu par kādu maksu.Rakstiju Ivaram Heidemanim sms, lai viņš izpilda saistības, pretējā gadījumā vērsīšos PTAC, uz ko viņš atbildēja, citēju: „Droši, ja vēlaties kasīties, savādāk risiniet jautājumu uz kuru adresi piegādāt, rīt dienas pirmajā daļā, paldies”. No pieejamiem resursiem internetā, noskaidroju, ka uzņēmums „Heid-Bush Transport” nav reģistrēts Latvijā, bet Īrijā, tādējādi nojautu, ka nav vērts vērsties PTAC vai arī tas būs ļoti garš ceļs ejams. Jau pagājusi nedēļa, kopš mans pasūtījums ir atvests uz Latviju, bet nekādi nevaru tikt pie tā, jo piegādātājs atsakās vest darba dienās pēc 19:00 vai brīvdienā. Tas esot nereāls laiks.Mājas lapā http://www.eutransport.lv tiek reklamēts „No durvīm līdz durvīm”. Tas, diemžēl, neatbilst patiesībai.Lūdzu, pēc iespējas izvēlieties citu pārvadātaju, jo šie nepavisam nav ieinteresēti...

I

Komentāri (4)

C CustomerService 18.12.2014

Tas ir tavas problemas ka nevari but majas laika. Neviens negaidis veselu dienu vai brauks atseviski.

Y YoYo 27.12.2014

Šitas atgādina divus āžus uz laipas, katrs stāv cieti savās pozīcijās!
Cien. pakas saņēmēj, bet tu iedomājies sevi viņa vietā, ja tam šoferim, kurš jau tāpat ir pārstrādājies vēl jāstrādā pēc sava darba laika un par to pašu naudu, tad varbūt tomēr tev ir vieglāk atrast kādu cilvēku savu radu, draugu vai paziņu lokā kurš tomēr var pielāgoties viņu piegādes laikiem un problēma atrisināta!

2 27.decembris 27.12.2014

Arii es izmantoju eutransport. lv pakalpojumus. Esmu loti pateiciiga Ivaram Heidemanim par labu darba organizesanu. Firmai var uzticeties, darbu izdaris perfekti.

V Valdis Rudzitis 04.02.2018

No rokas rokā ! Sūtījuma izsekošana !

Norēķinies ar maksājumu karti, kā veikalā ! Tikai pie mums !

Zvani vai sūti SMS ! Vienmēr atzvanīsim, sarunāsim !
+ 371 26 37 26 27 http://www.etransport.lv

18.02. - 20.02. pieņemu sūtijumus visā Latvijā
20.02. izbraucu uz Īriju
23.02. - 26.02. atdodu/pieņemu sūtījumus visā Īrijā/Ziemeļīrijā
27.02. izbraucu uz Latviju

SŪTĪJUMI NETIEK PĀRKRAUTI, vai NODOTI CITĀM PERSONĀM !

Datumi bez izmaiņām. Tavs Etransport !
Jau 11. gadu visiem Latvijā un ārpus tās dzīvojošiem esam zināmi kā drošākie, regulārākie, ekonomiskākie un uzticamākie pastnieki.
Bez starpniekiem ! Bez datumu izmaiņām ! Ar līgumu un apdrošināšanu !
Bezprocentu līzinga pakalpojumi(lielapjoma sūtījumiem)

Vari samaksāt ar karti !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes