www.sudzibas.lv Euroskor Обслуживание

Euroskor - Обслуживание

21 декабря 2014 года покупала шампунь для замшевой обуви в магазине Euroskor в Domina. На мой вопрос продавцу "как правильно пользоваться этим средством?" услышала ответ: " А вот когда Вы идете в туалет..." Желание выслушивать дальнейшую тираду продавца-консультанта, признаюсь, сразу пропало. Обслуживание на высоком уровне! Продавца зовут Дайга,

L

Komentāri (7)

P Peņa Elpa 22.12.2014

Neizlasīju neko ko "pārdevējs-konsultants" būtu nepareizu izdarījis!

Latviešu tautas 22.12.2014

Даже стесняюсь спросить... Она предложила покакать на вашу обувь? Или пописать?..

donna b 22.12.2014

не послушала ничего а жалобу настрочила. а вдруг что то ценное упустила? сама связь между шампунем для обуви и туалетом интригует...

Latviešu tautas 22.12.2014

сама связь между шампунем для обуви и туалетом интригует...

Гы-гы-гы...

K kk 24.12.2014

средство для обуви нужно наносить на обувь, капитан. так же, существуют инструкции на упаковке.
не удивлюсь. если вы действительно спрашиваете, как жопу подтирать, когда в туалет идете

F fireme 27.09.2016

Vēlos pateikt publisku paldies un publiski uzslavēt Valmieras euroskor veikala lieliskās meitenes-pārdevējas. Iegādājos Valmieras euroskor veikalā jaunās sezonas zābakus, apkalpoja divas jaunas un pozitīvas meitenes. Bija ļoti patīkama apkalpošana un pozitīva attieksme! Meitenes pastāstīja par zābakiem, par materiālu, par kopšanu un turpmākai zināšanai vēl pastāstīja, ka ir pieejami krāsaini krēmi, ādas apaviem....kad apaviņi pavalkāšoties, meitenes būšot priecīgas redzēt atkal šajā veikalā, lai šo krēmiņu iegādātos.
Kaut vairākos veikalos būtu šāda apkalpošana un šādas pozitīvas meitenes un mazāk kašķīgu klientu, kas bojā šādām meitenēm darba prieku un enerģiju.
Ja šo lasat jūs, eurokor vadība-jums ir lieliska darba grupa, īpaši Valmieras meitenes un viņas ir pelnījušas Ziemassvētku prēmiju par savu darbu!
Ja šo lasāt jūt, Valmieras euroskor meitenes-tā turpiniet un dzīvē jūs tālu tiktiet! Paldies, Jums!

G Ghenghis 28.09.2016

Cerams si antisudziba sasniegs veikala adminstraciju un tiks attiecigi pardevejas atalgotas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes