www.sudzibas.lv European Business Number Apmāns par uzņēmuma maksas reklāmas ievietošanu

European Business Number - Apmāns par uzņēmuma maksas reklāmas ievietošanu

Lūdzu neuzķerieties uz European Business Number! Šis Vācijas uzņēmums atsūta veidlapu ar šķietamu lūgumu aizpildīt Jūsu uzņēmuma PVN reģ.Nr. kādam starptautiskam reklāmas portālam, tā teikt - precizēt informāciju par uzņēmumu nopietnā interneta biznesa katalogā.Pēcāk atnāk rēķins ar 677 EUR/gadā - maksa par reklāmas ievietošanu.Uz e-pastiem un vēstulēm ar lūgumu nekavējoties anulēt pieteikumu - nereaģē! Sūta tikai nākošās vēstules : atgādinājumu, brīdinājumu, pēdējo brīdinājumu ar soda procentiem, utt. Vēlāk izpētot informāciju internetā - šādi ir apmānīti jau n-tie uzņēmumi.Nemāciet, ka nevajag parakstīt neko, kārtīgi neizlasot dokumentu. Es tieši tāda esmu, kas parasti kārtīgi izlasa, un nezinu kā, bet šeit meistarīgi tas tiek "paslēpts" un pārējā informācija novirza uzmanību no mazajiem burtiņiem. Un visi piekrāptie saka vienu un to pašu - gandrīz būtu gatavi zvērēt, ka tajā papīrā nebija nekas minēts par samaksu, bet pēcāk ar rēķinu kopā tiek atsūtīta vienīgā veidlapas eksemplāra kopija ar jūsu parakstu un visi kā viens ir šokā ieraugot, ka ir parakstījuši ko tādu. Bet oriģināla uz rokas nav kurā pārliecināties par pretējo...

G

Komentāri (2)

R RobertsPivkins 30.11.2015

Vai tev ir kāda virzība šai lietā ? mums ir līdzīga situācija, tikai sākotnējo dokumentu izlasījām tur bīja ( bezmaksas informācijas izvietošana eiropas lapā ) tagat vis pēc tava apraksta, un atsūtītā manā parakstītā dokumentā, skanētā versijā parādījušies cipari !!!
Mans tel. 29467718.

G Gint 17.09.2016

Vai ir kādi jaunumi šajā lietā? Kā viss beidzies?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes