www.sudzibas.lv EuroPark Kļūdās un tāpat piespiež maksāt

Europark - Kļūdās un tāpat piespiež maksāt

Saņēmu Brīdinājumu par neapmaksātu sodu (4 minūtes nokavētas). Kad prasīju, kāpēc vispirms nepaziņo par sodu kā tādu - saka, ka viņiem ir bildes un viņiem ar to pietiek. Pēc tam jauca laikus, cikos sods uzlikts. Prasu - kāpēc bildē nakts, bet jūs sakāt ka 11 dienā, tad viņi saka - ai, sajaucām. Un viņu teksts - "mēs varam sodus likt arī no 1. minūtes, mēs esam privāts uzņēmums un darām kā gribam." lūk, kropļi.

E

Komentāri (3)

M moins 01.12.2015

Ja jau dara kā grib, tipa mēs bosi, varu ieteikt bosiem iepūst d!rsā(lasi- aparātā) makroflexu un tad šamie uzzinās cik maksā aparāta remonts un iespējams paliks saprotošāki...

B BIBIS 02.12.2015

europark ir atmarozaku kantoris. vini nesastādot kvītis pieprasa sodu. kvīti uztaisa kaut kas, kaut kur bez auto un auto īpašnieka klātbūtnes.

Ventilators 08.12.2015

vai tiešam Mobilly grūti izmantot? Europark sen jau nezimantoju... kaitina dīkstāve

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes