www.sudzibas.lv ESTE nekvalitatīvi apavi

ESTE - nekvalitatīvi apavi

Nepērciet apavus veikalā ESTE, it īpaši brenda apavus, visticamāk nav oriģinālie. Nopirku Guess kurpes pa 85 Ls. Pēc neilga laika (pusmēneša) purngalā un arī aizmugurē noberzās āda, jo bija labi redzams, ka tā ir ļoti plāna. Aiznesu apavus atpakaļ uz veikalu, pēc nedēļas man piezvanīja un atdeva apavus un papīrīti tipa no kaut kāda "sava" eksperta Ivara Burakēviča, kur tika teikts, ka tas nav ražošanas brāķis un naudu viņi neatgriezīs. Interesanti gan, kas tad tas ir ja ne brāķis??? Jo skaidri redzams, ka apavi ir nekvalitatīvi. Tagad nezinu, cīnīties tālāk, iet pie cita neatkarīgā eksperta un bojāt nervus vai nospļauties un likties mierā!? Ir doma pat uz Bez Tabu vai Tautas balsi uzrakstīt, tad gan viņiem būtu laba "reklāma". Ārzemēs bez vārda runas paņemtu atpakaļ apavus, atgrieztu naudu un vēl atvainotos, bet te jau ir LV, tāpēc nav ko brīnīties! Pilnīgs sviests!

S

Komentāri (11)

F Funny 30.05.2012

Ivars Burakevičs ir amatnicības kameras eksperts - neatkarīgs. Ja viņš ar savu parrakstu apliecinājis ka tas nav brāķis tas nozīme, vai nu tiešam apavi nebija valkāti pareizi (piem. āda noberzas vadot mašīnu) vai nu viņš kļudījas un jātaisa ekspertīzi, bet tā kā kādu laiku atpakaļ strādāju cita apavu veikala, es zinu ka šīs eksperts ir labs un ja Jūs esiet pārliecināta ka tā neesot Jūsu vaina, tad ir vērts aiziet pie viņa uz konsultaciju un viņš jums visu pateiks kāpēc viņš izdarījis tādu secinājumu.
Bet Guess apavi ir pārsvara visi ražoti Ķīnā un pie tām daudzi vēl nav ādas, tads ir tas brends... aizejiet uz Guess veikalu un redzesiet ka viņiem pārdošana ir tieši tas pats.

I igkons 30.05.2012

Man ir aizdomas, ka Guess ir s.ds. Tikko biju Guess veikalā - dārgie apavi un somas, pie tam apšaubāma kvalitāte un tie nebija ādas. Kārtējais veikals bagātiem mulķīšiem.

S Samsung 01.06.2012

To Funny
Apavu lietošanas instrukcijā netika norādīts, ka Guess apavus jāvalkā pēc "īpašiem nosacījumiem", turklāt man pirmo reizi tik īsā valkāšanas laikā (1, 5 mēn.) apavi jau ir sabojāti! Es atvainojos, ārzemēs uz pusi lētāk pirkti ādas apavi man kalpo jau 2 gadus un viņiem nav nevienas skrambiņas! Tagad tiešām ticu, ka LV tiek ievesti tikai pēdējie mēsli no Ķīnas, turklāt par nenormālo ciparu! Lai kā tur būtu, es ESTE vairs neiepirkšos, ja jau tāda ir viņu veikala politika, kas ir galīgi garām un tendēta tikai uz "varku"! Piekrītu Igkons, ka brendi ir domāti cilvēkiem, kas naudu neskaita!

S Samsung 01.06.2012

P.S.Par patērētājiem šajā valstī vispār netiek domāts!

F Funny 01.06.2012

Es Jūs ļoti labi saprotu, jo kad mums bija pārdošana Guess kurpes par 80-140 ls (kas dažas protams nebija ādas), man bija kauns pārdot tos cilvēkiem, bet es neteikšu ka bija ļoti daudz atpakaļ nests, bet nu ko darīt, skaistie ir tie modeļi. Bet tiešam domāju ka šoreiz Jums nevajag dusmoties uz veikalu, varbūt tas kurpes bija domātas 1 reizi iziet "cilvēkos" uz sarkana paklāja =))

Ausainītis 01.06.2012

Cik nav dzirdēts nostastu par mūsu biznesmeņiem, kuri iepērk pa lēto miroņu apavus un apģērbu, bet tirgo ar milzu uzcenojumu par īstiem.

P polikut 02.06.2012

To Samsung
Esmu arī strādājusi apavu veikalā, un varu droši apgalvot, ka "kaut kāds "savs" eksperts Ivars Burakēvičs" ir nevis viņu personīgais, bet gan neatkarīgais apavu eksperts, tādēļ, ja jūs nu tik ļoti nepiekrītat viņa slēdzienam, droši nesiet savus apavus pie kāda cita eksperta, bet pēc tam, kad saņemsiet noraidījumu, nebēdājieties :)
Un arī gribēju pieminēt, ka GUESS apavi visi (98%) ir ražoti Ķīnā, tas ir fakts un to neviens neslēpj! Pat uz guess kastes ir rakstīts, ka tas ir amerikāņu zīmols, bet ražots Ķīnā.
Un tas, ka āda apavam ir ļoti plāna, nozīmē ka pa asflatu ar viņiem nebūtu ieteicams staigāt! Vai ir jāveic regulāra profilakse. Un tas, ka āda ir plāna pēc Jūsu domām ir ražotāja brāķis... Nu nezinu.

S Samsung 04.06.2012

To Funny
Ja tie apavi nebūtu ādas, es pat virsū viņiem neskatītos, bet tie ir ādas, tikai nekvalitatīvas!!! Attieksme no veikala puses ir vnk kolosāla, ja veikala ESTE darbinieki "jautri" iekomentē šajā portālā un mēģina vēl kaut ko oponēt tādējādi sevi aizstāvot, tajā pašā laikā nerisinot radušos problēmu, kas attiecas uz patērētāju!!! Tā tik turpiniet un sūdzības tikai vairosies, turklāt ar savu gadījumu es neapstāšos, jo jūsu attieksme ir pilnīgi garām, lai neizteiktos rupjāk, jo patērētāju likumā ir noteikts, ka apaviem ir 2 gadu garantija! Kaut kā uz šito neviens neiespringst, tikai komentē Guess ķīnas apavus!
To polikut
Lai tas eksperts ir un paliek neatkarīgs, taču es vairāk runāju par viņa neadekvāto slēdzienu, jo ne jau pirmo reizi viņš ir uzrakstījis patērētājam šādu atbildi, ka apavi nav ražošanas brāķis! Tā ir vnk atrakstīšanās! Atkārtošos, taču lietošanas nosacījumos nebija rakstīts, ka nedrīkstu kurpēs staigāt pa ielu! Sorry, es nepirku pa 85 Ls kurpes, lai tās valkātu birojā! Es vēl neko neteiktu, ja būtu iegādājusies zamšādas apavus un ar viņiem būtu staigājusi pa peļķēm, tad skaidrs, ka tā būtu mana vaina, kaut arī man ir bijuši daudz zamšādas apavi un arī lietainā laikā nekas ar viņiem nenotika. Tā, ka izdariet secinājumus paši!

A ahaa 25.10.2012

ESTE apavi ir ļoti, ļoti nekvalitatīvi. Nopirku zābakus par dārgu cenu un tāpat kā jums āda bija tik plāna, ka pēc 1 mēneša lietošanas purni izskatījā tā it kā būtu spēlēts futbols. Un ESTEs neatkarīgais eksperts vēl par šo mēnesi aprēķināja nolietojumu, kuru neatguvu...
Patērētāju tiesību pārkāpums. Nekvalitatīva prece, par kuru netiek atgriezta 100% summa, tikai daļa un ražotāja vainas dēļ.

D džulene 14.12.2013

Ivars Burkēvičs, lasot pēc atsauksmēm, nav neatkarīgs un viņa viedoklis saskan ar dažu veikalu viedokli. Apšaubu viņa kompetenci.

A Avera 11.04.2014

Tāda pati situācija ar Burakeviču un vińa slēdzienu Birkenstock veikalam. Arī brīnījos, ka pēc 1 mēneša nogāja krāsa no bērnu sandālēm, kas tika nesāti tikai bērnu dārzā. Uzrakstīju Birkenstockam uz Vāciju, pieliekot info un bildes pa e-pastu. Naudu uzreiz atgrieza. Vot tā ir eiropiešu pieeja, nevis latvijas vietējo veikalu vadītāju rīcība. Skatieties burakeviča slēdzienu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes