www.sudzibas.lv Eriks Vizulis loti slikta operacija

Eriks Vizulis - loti slikta operacija

Хочу сообщить об враче ,который проводит хирургические операции и ортопедические операции по удалению на стопе увеличенных косточек у большого пальца.Такие операции часто делают сейчас.
Так вот,не обращайтесь к врачу - "специалисту" ЭРИКУ ВИЗУЛИСУ.
Он сделал операцию моей подруге,в результате чего косточки значительно увеличились и швами изуродованы ноги.
Этот "врач" ездит по городам Латвии ,проводит консультации и собирает клиентов для своих опытов.
Если увидите эту фамилию ERIKS VIZULIS - бегите прочь!

L

Komentāri (3)

L [email protected] 26.04.2013

Моей дочери довелось сделать операцию по удалению косточек на стопе, результат ужасающий, консультируясь после у других врачей ей сказали, что более страшного результата они не видели, девочке нужно жить, работать, а она не может обуть никакую обувь, и нужно все, , переделывать, , доктор Визулис попробовал на ней новый, , метод, , по удалению косточек, так невольно девочка оказалась подопытным, , кроликом, , не дай Бог никому оказаться в такой ситуации, а доктор со спокойной, , совестью, , продолжает, , лечить, , людей. Мой совет бегите от такого эскулапа.

L lana-k 18.06.2015

Briesmīgs ārsts un šausmīgākais, ka viņa pakalpojumus piedāvā privātklīnikas, kas rada iespaidu, ka tas ir labs speciālists. Patiesībā nokāš lielu naudu un sakropļo cilvēku!!!Man ir ļoti negatīva pieredze ar viņa ārstēšanās rezultātu, praktiski uz invaliditātes robežas, tagad jābrauc pie dārgiem ārstiem uz Rīgu, lai redzētu, vai vispār kaut ko varēs labot. Šim ārstam būtu jāatņem ārsta licence un jāsoda par cilvēku kropļošanu!!!

A AnnaŹ 21.04.2016

Domāju,ka šīs sūdzības var skatīties no dažādiem skata punktiem,jo katrs pacients ir individuāls un ne visiem ārstēšanās process var būt veiksmīgs.Ārsts nav Dievs,bet daudzi tā nedomā. Mūsu ģimenei viņš ir ļoti daudz palīdzējis!Nekādas lielas naudas arī nav maksātas,tieši pretēji...daudzkārt palīdzējis bez maksas un ārstēšanās process ir bijis pat ļoti veiksmīgs.Zinu,ka citiem ir bijis sliktāk,bet neviens nav sūdzējies,ka vainīgs pie tā ir tieši ārsts.Tiem cilvēkiem,kuri palīdzību novērtē ar sūdzību rakstīšanu un cilvēka nomelnošanu,iesaku vairāk piedomāt pie tā,ko jūs paši dariet un kā dzīvojiet.Man kauns par latviešu cilvēku neiecietību un savu nelaimju cēloņu meklēšanu citos.Visu cieņu ārstiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes