www.sudzibas.lv Erika Sumilo LU Krapnieki-Erika Sumilo

Erika Sumilo - LU Krapnieki-Erika Sumilo

BRĪDINĀJUMS CITIEM STUDENTIEM, KAS GODĪGI VEIC DARBU
Iedomājaties tauta, LU ekonomistos ķengāti cilvēki, kas KAUT KO IR IZDARĪJUŠI, kas smagi strādājuši, tai pašā laikā 100% zagti nenoformēti diplomdarbi(ko narkomāni kaut kur sadabūjuši), imitēti pētījumi tiek uz urrā piesegti,jo zem tiem ir PAREIZO CILVĒKU PARAKSTI(DAŽIEM PATĪK SPĒLĒT DIEVA LOMU NESODĪTIEM)(neviens neuzdod jautājumu, kāds rezultāts būtu, ja cilvēks godīgi būtu pats rakstījis, pētījis)
Rodas iespaids, amati šai kundzei nav, lai rūpētos par izglītības kvalitāti,bet demonstrētu savu perverso amata izpratni. Tu man nepatīc, tādēļ ,kaut vai esi smagi strādājis, būsi zaglis, bet tai pašā laikā 100% zagti nenoformēti diplomdarbi(ko narkomāni kaut kur sadabūjuši), imitēti pētījumi tiek uz urrā piesegti, sarunātas komisijas,jo zem tiem ir PAREIZO CILVĒKU PARAKSTI.( tu niecība neko nevarēsi izdarīt kā gribu,tā daru ) Rodas iespaids, ka krāpnieki gūst baudu no tā, jo Jūtas NESODĪTI. Lieki piebilst, ka šādi krāpnieki apkaunojuši reprezentē Latvijas valsti , izmanto nodokļu maksātāju naudu un ar paceltu galvu piedalās sabiedriskajā dzīvē. Ar tādām metodēm(zagšana, sādžas tikumi) grib veidot plaukstošu Latviju un brīnās šie ierēdni, ka cilvēki atstāj valsti.NORMĀLĀ VALSTĪ AR KĀJU PA PAKAĻU UN ĀRĀĀ . bet šeit .....

S

Komentāri (1)

S Students321 19.09.2014

LU nav vieta, kur plaukst zinātne. Izglītība LU palikusi par atsevišķu kundzīšu perversiju apmierināšanas poligonu.
Kurā valstī vēl 100% zagti un nenoformēti diplomdarbi un imitēti pētījumi(meitene imitē, ka nointervējusi 1000 respondentus, bet patiesībā nevienu), kurus piesedz mācībspēki, tiek augstu novērtēti, vēl atzinību iedod par imitētu pētījumu, bet tai pašā laikā norieti cilvēki, kas mēnešiem ilgi kopā ar vadītājiem smagi strādājuši un par grūtu darbu nopelnījuši izcilu recenziju. Tak pie rociņas pieķēra, tak tā bija šīs kundzītes ikdienas rutīna, no šīm perversijām tā tak barojās(jo normālam prātam nesaprotamākas perversijas, jo krutāka, stiprāka). Tak LU ieviesa diplomdarbu plaģiātu noteikšanas sistēmu, lai pārtrauktu šīs orģijas un padarītu studijas godīgākas, konkurētspējīgākas, labākas.
Pats trakākais, ka šādi nekauņas nekaunīgi spodrina savas spalvas, izmantojot Latvijas vārdu! Nekaunības kalngals, spodrina savas spalvas izmantojot LU vārdu, bet tai pašā laikā grauj LU prestižu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes