www.sudzibas.lv Ergo ERGO ņirgājas par klientu

Ergo - ERGO ņirgājas par klientu

Jau vairāk kā divs mēnešus esmu spiests gaidīt naudu, lai sataisītu savu auto. ERGO kompānijā nav nekādas kārtības. Lai lieta kaut cik virzītos uz priekšu esmu spiests visu laiku zvanīt un strīdēties. No sākuma gribēja atteikt izmaksu vispār, jo es lūk neesot reģistrējis negadījumu policijā. Bet ceļu satiksmes noteikumi nemaz NEPAREDZ, ka visus negadījumus jāreģistrē policijā. Bet ERGO, izrādās, notikumos apslēpuši nosacījumu, ka policijā jāreģistrē VIENMĒR!!! Un likumi viņiem pie vienas vietas- galvenais kas līgumā! Par laimi tomēr pierādīju, ka no notikuma vietas policijai biju zvanījis, bet viņi izbraukt atteicās. Tālāk sākās remonta saskaņošanas process, kas tagad jau ilgst vairāk kā mēnesi un nav zināms cik ilgi vēl vilksies... Priekšniecību tur ERGO nekad satikt vai sazvanīt nevar. Izskatās, ka klients viņiem ir intresants tikai tad, kad jāsņem nauda, bet kad jāizmaksā - sākas "Futbols".

NEAPDROŠINIETIES ERGO!

S

Komentāri (3)

E ese 15.09.2008

Tas jau ir dzirdēts stāsts, cik man un vīram ir bijusi ar to saskārsme, labāk lai ierodas policija uz notikuma vietas, tā ir lielāka garantija, arī negribēja braukt, teica, lai raksta saskaņoto, bet mēs nepiekritām, tad arī nebija problēmas dabūt apdrošināšanu, to arī saka cilvēki, kas ar to iktdiena saistīti...

ž žirafe 15.09.2008

nu ko lai saka. Šitiem lecīgajiem uzpurņiem, kuri iedomājušies, ka ir iegādājušies KASKO un nu tagad tik varēs darīt uz ceļa ko vien vēlēsies, iesaku iemācīties kārtīgāk braukt, lai nebūtu jāpiesaka negadījumi.

A Alina1987K 06.07.2011

par to ka ir jāsauc policija ir rakstīts noteikumos, vajag lasīt to ko tu paraksti :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes