www.sudzibas.lv Enhars Pārdevejas

Enhars gaļas veikals Ogrē - Pārdevejas

Gribēju izteikt savu izbrīnu, ka mūsdienās vēl ir iespējama apkalpošana, kā PSRS laikos, kad pārdevēja bija kā Dievs un tikai viņa varēja izlemt, kam izsniegt un kam ne, garšīgos labumus no zem letes.

Tātad, ieejot Enhars veikalā, kurš atrodas Ogrē, Vidus prospekta Maxima veikalā, šodien 21.07.2014., nolēmu nopirkt žāvētu vistiņu, bet vēlējos tikai pusīti. Tā kā skatlogā izliktā, jau pārgrieztā vistiņa izskatījās ne tā pirmā svaiguma - sažuvusi (tas, protams, ir tikai mans pircēja subjektīvais viedoklis), palūdzu, lai pārdevēja nogriež pusīti no blakusesošās vistiņas, uz ko saņēmu atbildi, ka neko nesaprotot un vista esot tikko nogriezta. Kad atbildēju, ka šo vistu nevēlos, jo man viņa nepatīk (izskatās sažuvusi), pārdevēja atbildēja, ka nevar man palīdzēt. Kad atkārtoti palūdzu nogriezt man pusīti no vēlamās vistiņas, saņēmu atkārtotu noraidījumu.

Pagriezos, aizgāju. Aizbraucu uz Top veikalu, nopirku to pašu Vārpas vistu (kā vēlējos - pusīti, kura tika nogriezta no manis izvēlētas vistas) un cena bija pat par 5 centi zemāka (sīkums, bet patīkami).

Līdz ar to neiesaku iepirkties šajā Enhars veikalā un izmantot iespēju visu pirkt vienuviet - lielveikalā, vai ja vēlaties, ko īpašu, tad tirgū (kur produkcija ir svaiga un pārdevējas vienmēr ir lieliskas savā attieksmē).

Y

Komentāri (4)

Z zilais valis 21.07.2014

pašam par savu tekstu kauns nav?

T terjers 22.07.2014

Nu ir gan ute! Foršākais par tiem 5 centiem!

BondsBonds 22.07.2014

Piedod, bet. Nu, jā, tieši tā, nēesam PSRS, privātuzņēmums pats nosaka, vai viņam ir izdevīgi nogriezt pusīti vai nē. Ja nepatīk, dodies tālāk. Es tevi arī *******, jo to otru pusīti varētu iemest miskastē pēc tam... Un man kā uzņēmējam tie ir nevajadzīgi zaudējumi. Kas man liedz pagaidīt vēl stundu vai divas. Atnāks nākamais klients un nopirks veselu vai vairākas.

donna b 22.07.2014

Piekritu BondsBonds. Pati biezi perku tikai pusi no vistas, bet ja nepatik kas vitrinee, eju citur vai perku veselu. Jo saprotu ka pardevejam nav izdevigi griezt visas vistas uz puseem. Un visi tie parmetumi par PSRS, tad vispar nebija izveles: nem vistu vai tinies. Tagad aizgaji uz citu vietu un nopriki un ka Tev trauce mieloties?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes