www.sudzibas.lv ELVI Derīguma termiņš

ELVI - Derīguma termiņš

Cienījamie pircēji, esiet uzmanīgi - vienmēr pārbaudiet derīguma termiņu. Šovakar mamma nopirka Mocarella sieru Elvi veikalā un nepaskatījās derīguma termiņu. Daļēji tā ir viņas vaina, bet tiesa ir tāda, ka veikalam nav tiesību (pat par zemākam cenām) pārdot šādus produktus cilvēkiem (it īpaši bojāti gaļas un pienas produkti ir bīstami veselībai). Šodien ir gandrīz 30.08 - derīguma termiņš sieram beidzās 26.08 7 no rīta (tātad gandrīz 4 dienas). Es esmu neapmierināta ar to, ka tiešī tādi mazi veikali bieži vien muldina cilvēkus. Un cik daudz tādu cilvēku, kuriem ir problēmas ar redzi vai vispār nav ne jausmas, ka termiņu vajag pārbāudīt. Piemēram mazie skolnieki, vai vecvecāki.Уважаемые покупатели, будьте внимательны - всегда проверяйте срок годности. Сегодня вечером мама купила сыр Моцарелла в Элви и не обратила внимания на срок годности. Да, частично это её вина, но правда такова, что у магазина нет прав продавать просроченную продукцию, даже со скидками. Особенно опасна данная продукция в виде мясных и молочных изделий. Сегодня уже почти 30.08, срок годности закончился 26.08 в 7 утра (соответственно 4 дня). Я недовольна тем, что такие вот маленькие магазины дурят покупателей. А сколько много таких людей, у которых проблемы со зрением или вообще нет понятия о том, что сроки надо проверять. Например, маленькие школьники или бабушки, дедушки

M

Komentāri (1)

ELVI veikali Pārstāvja atbilde 15.09.2015

Labdien!

Paldies par Jūsu vēstuli, kaut gan, protams, nepatīkami saņemt sūdzību. Veikalos ELVI vienmēr cenšamies nodrošināt kvalitatīvu un svaigu produkciju mūsu pircējiem. Iespējams - šajā gadījumā bija cilvēciskais faktors un konkrētais siers palika nepamanīts.

Loti atvainojamies par radušos situāciju un vienmēr esam atvērti tiešajai komunikācijai ar mūsu pircējiem: uzrādot pirkuma čeku, preci samainīsim vai atdosim atpakaļ naudu.

Ar cieņu
ELVI - par Savējiem

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes