www.sudzibas.lv ELKOR Iedod nepareizo monitora modeli

ELKOR - Iedod nepareizo monitora modeli

Nu it kā nekas īpašs, bet dažu darbinieku nekompetence vnk tracina laukā. Bijām iepirkties Elkorā, jo draugi bija uzdāvinājuši dāvanu karti. Vēlējāmies iegādāties 22 collu datora monitoru, bet nevarējām izvēlēties starp vairākiem modeļiem. Pārdevējs, ko pasaucām gausi atvilkās un bija skaidrs, ka viņš ne tik vien NEGRIB pildīt savus tiešos darba pienākumus, bet pie tam vēl NEZIN nekā pateikt par viņa nodaļā esošajām precēm! Nu bet varbūt tikai NEGRIBĒJA! Pasaucām citu - tas jau kaut ko varēja paskaidrot. Ok. Izlemjam par labu vienam 22 collu monitoram, izrādās, ka vienīgais ir tikai tas, kas izlikts. Tas ir saskrāpēts! Nu tad izdomājām ņemt citu. It kā viss ok, visu smuki noformējam, sapakojam, viņš atnes monitoru, kaut ko tur ņemas un saka, ka gandrīz esot iepakojis mums nepareizo. Nu neko - atbraucam mājās, izpakojam, pēc brīža saprotam, ka tas ir 20 collu monitors! Čekā rakstīts 22 collu modelis, uz kastes un uz monitora skaidri un gaiši redzams, ka 20 collu monitors.
Nu it kā nekas traks, samainīja uz pareizo, bet tāpat visas tās neērtības ar braukšanu, iešanu... Mums mazs bērniņš un katra stundiņa ir zelta vērtē... Apnicis sekot līdzi katram dumju darbinieku solim.. I Maksimās jāseko, ka cena pareiza izsista un tagad vēl te nevar tādu elementāru lietu, kā iedot pareizo monitoru. Viņš galu galā nemaksā latu!

I

Komentāri (9)

O O_0 13.02.2009

un ko tu gribi no sawa rakstiitaa pateikt ka wisiem jaabuut robotmashiinaam un ka kljuudiities naw cilweeciigi!?! swiests

. ...kl 14.02.2009

Jau jau uz kastes rakstīts, ka 20 collas, tad ko pati neredzēji jau veikalā. Jeb haljavaja dāvana acis aizlēja??? :D

. ...kl 14.02.2009

Apbrīnoju tādus cilvēkus...kāda kam daļa par kādu naudu pirki to monitoru: dāvanu karte vai par savu naudu. Gribēji palielītie, ka draugi tev var aļauties uzdāvināt dāvanu karti par Ls 100 ?

A Aldis 15.02.2009

Nu paga, veikalā darbinieks reāli kļuudījās, nevajag tagad "aplikt" klienti par to, ka viņa nepaskatījās, ka uz kārbas bija cits izmērs.
Tomēr ja ne servisam, tad kaut elementārākajai uzmanībai ir jābuut.

C cilvēks 15.02.2009

Hrjusha, bet es apbrīnoju tādus cilvēkus kā Tevi! Tieši tā - kāda Tev tur daļa, kurš viņai to dāvanu karti uzdāvināja ? Skauž, ka Tev nav tādu draugu, kas uzdāvinātu tik dārgu dāvanu, ka tik ļoti pie tā piesējies?

A atrisini 16.02.2009

labaak iepeercies www.atrisini.lv un Tu tiksi pie veel labaakaam un leetaakaam preceem!

P punkts 17.02.2009

Lilita, beidz visur uzbāzties ar savu www. Zē - bē jau!!! Un vispār, par reklāmām ir jāmaksā!!!

J Josa 17.02.2009

kā jālasa W?

E EHH 28.09.2010

divi gadi atpakaļ elkorā pirku portatīvo, atnācu mājās skatos blutus nav, lai gan pārdevējs dievojās ka viss ir blutus arī ir utt, kopš tā laika esmu kļuvis par tādu šiziku veikalā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes