www.sudzibas.lv ELKOR Pardevejs zalé éd sémenes

ELKOR - Pardevejs zalé éd sémenes

Šodien 12.02.09 bijam Spicē tā teikt ķemmēt veikalus, un gribēju paskatīties elkorā tehniku, aizgajam skatīties tējkannas un liels izbrīns man bija kad ieraudziju ka pie tada kā skapīša pardevējs grauž sēmenes un skatās uz mums, nepienāk, bet grauz talak, gājām pa rindām tālāk a šis nāk līdzi un pie nākamā skapīša apstājas an grauž tālāk, varēja tik tik novērtēt kādi pardevēji strādā... lielākais prikols bij kad gājām prom skatos tas stāv pretī tellukam skatas tv3 urbina degunu un pēc tam ar to pashu pirkstu zobus baksta. Šausmigi, kādi ***** strādā, zēl ka nenofilmēju, vajadzēja uz elkor ofisu aizsūtit.
Bet pārdeveji protams lielāka dala krievvalodīgie, katra nodalaa kaadam pajautajot specifisku jautajumu, pardevejs neko nezin, jega nekada, tik pretigi skatiities no malas ka cilveekam kurh neko no tehnikas nesaprot gruuz telluku un saka ka obligaati lai nem sho 7 klases samsungu jo tam tak ir FULL HD, tantuks tak majas skatiisies noteiktu BLUE RAY filmas :D:D:D:D, nevienu neapvainoju tik vienu nesaprotu vai dala no pardevejiem nezin kas ir padushu dezodoranti, pretiigi srtaavet blakus, par matiem un zobiem nerunaajot. domaju ka daudzi ir saskaarushies ar shaadu" liimeni"

L

Komentāri (5)

E Es 12.02.2009

Man arī ir gadījušies prikoli ar kasieri sēmiņgrauzi :D Tikai citā veikalā... Sēž kasē jauna meitene un grauž saulspuķu sēklas :D

V vilks 13.02.2009

varbūt viņa vienkārši degustē jauno produktu ko laidīs tirdzniecībā :)

E Es 13.02.2009

Drīzāk jau tā bija saulspuķu sēklu slēptā reklāma :D klienti redzēs, ka kasiere grauž un varbūt kādam sagribēsies :)

A albinite 22.04.2009

mjā...man arī bija tā ar elkoru.
vai nu staigā pakaļ un neliek mierā, vai vsp nepievērš uzmanību...tādi interesanti pārdevēji.
bet nav jau godīgi ka šādiem ir darbs, bet labiem cilvēkiem(profesionāļiem) nav.

M Martins 07.08.2009

Eu vecit tev vajadzeja kadu shokoladi kopa panemt tad tas pardevejs pie tevi atri aizskrietu :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes