www.sudzibas.lv Elizabeta hotel "Svētku" neapmaksātais darbs

Elizabeta hotel - "Svētku" neapmaksātais darbs

Lūdzu uzmanīties no regulāri pirms svētkiem ievietotā darba sludinājuma par Administratora vietu viesnīcā ELIZABETE HOTEL! Darbinieks it kā tiek pieņemts darbā un noteikta it kā prakses diena - nepamaksāta, jo ir apmācības ietvaros. Parasti tas iekrīt Ziemassvētkos, Jaunajā Gadā un tagad Līgo. Apskaužama ekonomija, jo pamatdarbinieki uz šīm dienām aiziet neapmaksātā atvaļinājumā un paliek bez svētku prēmijas, bet jaunais darbinieks paliek ne tikai bez apmaksas par nostrādāto dienu, bet arī 99% paliek arī bez darba, jo it kā darba devējs ir neapmierināts ar to kā jūs strādājat.

L

Komentāri (65)

P Pandorinja 05.08.2008

Ja straadaa arii vienu dienu, kaut vai apmaaciiba, nedriixt nemaxaat, tas nu taa, pashi idioti, ka piekriit pa briivu stradaat, usjo..

K kaspars 04.11.2008

Pilniigi piekriitu, ka shii iestaade savus darbiniekus nenoveertee.. Prasiibas ir pashas augstaakas bet atalgojums kaut kaa liidzi neturas.. veel pie tam apmaaciibas, kurai nav garants ka Tevi pienjems darbaa ir neatmaksaata.. un to 10 h laikaa, kad Tu it kaa apmaacies un centies izdariit visu peec iespeejas pareizaak.. par briivu velti.. iipashnieki nemitiigi skataas uz pirkstiem un ka tik kko aizraadiit vareetu un izmokamnee..nee paldies!!!
Neviens normaals sevi cienosh darbinieks nespeej tur nostraadaat ilgaak par 2 meen.. protams ir iznjeemumi..
veltiigi iszteerets laiks un saruugtinaajums par taadaam iestaadeem, kur darbiniekus nenoveertee..

J Janis 03.12.2008

Si iestaade ir vissliktaka darba pieredze mana dzive - algu maksat negrib, liek visadus kosmiskus sodus, visam jabut ideala kartiba, japilda ne savi, bet ari citu darbinieku pienakumi, pa, piemeru, sodien viesnicas administrators, pec savas mainas apkopejs. PILNIGS SVIESTS NEVIS IESTADE, nodoklus un algu saskaita pat nepareizi, tapec ari ir biezi redzami darba sludinajumi, ka piedava darbu!

M madars 06.12.2008

Nju pilniiiiibaaa piekriiiiitu, man tiesi taaaadi bija jaaaanji, ka piekritu straaadaaat, vispaaaaa jau ja atceros pareizi, ta pa jaaaaaanjiem jau man bij gan aldzinja, pienjeema darbaaa, bet katraaa zinjaaaaaa iestaaade i preteeeji forsha, apsaukaaaa visus, bljauj, terorizeeeee, nemaksaaaa, novelk no algas... es tur pabiju 2 meeeneshus, plus veeeel 2 meeneshus 1 dienu nedeeeljaaaa tik, vai 2

A anna 19.06.2009

Jaa jaa - mani jau arii ssodien uzaicinaaja uz interviju - tiessi pirms jaanniem :) Labi ka izlasiiju ssito - buutu vel aizgaajusi... :)

A Anna 19.06.2009

Biju pie viņiem uz darba pārrunām. No sākuma sieviete, kas vadīja interviju, likās ļoti mīļa un patīkama. Atstāja labu iespaidu.
Nakamajā dienā piezvanīja un pateica lai es atnāku, lai man visu paskaidro.
Atnācu, administratores stāstīja pārāk daudz nevajadzīgas informācijas...
Kad tā galvenā sieviete atnāca uzreiz bija neapmierināta- it ka es nevaru apietes ar tādu "kruto" telefonu, kāds viņiem ir, bet kā cilvēks var zināt, ja viņam pat nepaskaidroja?
Aizgāju sliktā garastāvoklī un sapratu, ka negribu tur strādāt.

P pufa 19.06.2009

Visas apmācības jāapmaksā darba devējam! Darba likumu skataties.

A Anna 23.06.2009

Mīļās meitenes! Neejiet strādāt uz Elizabete Hotel! Ticiet man, pēc tur nostrādātā laika visur citur, kur citi viebj degunus, liekās kā pasakā! ja aiziesiet un sāksiet strādāt: jums solīs vienu algu, bet beigās atradīs par ko atvilkt;))) un vēl pieskaitīs vismaz 7 maiņas kā apmācību, par ko nemaksā...pirms parakstiet līgumu-izlasiet kārtīgi, lai būtu pārbaudes laiks 3 mēneši, lai katram gadījumam varētu aiziet jebkurā laikā. Varat censties, cik spēka-nosunīs jūs kā lielāko sliņķi, būsiet zemāk par zemi. kaut arī tur nemaksā dubultā par nakts darbu un svētku dienu darbu, jums būs jāatskaitās par katru pusstundu;)(ja ne par katrām 15 min) iesiet par administratori-būsiet istabene, pavārs, viesmīlis...ziemā sētnieks...
Ja nu vēl domājiet-tad tāds retorisks jautājums-krīzes laikā, kad ir augsts bezdarba līmenis, visi turās pie sava darba..tur uz doto brīdi visilgāk strādā...kautkur 3..4 mēnešus(tas jau tur ir kā vecs, pieredzējis, nobružājies darbinieks)...jautājums, ko uzdodiet sev pašas-kāpēc tā????

B Bumerangs 26.06.2009

Attieksme tiešām ir ļoti jocīga, prasības ir kā Hiltonas viesnīcā, bet attieksme tada kā pret zemākas kastas pārstāvjiem, nekāda pusdienlaika, nekādas apmaksas par apmācības periodu, pie tam šajā periodā neko līdz galam nepaskaidro, bet pieprasa it kā jau desmit gadus nostrādāts. Pilnīgi neciena darbinieku laiku. Par darba likuma nosacījumiem vispār nav dzirdēts. Sajūta, ka lēto darba spēku ekspluatācijas notiek aferas līmenī, ja jau tas nav pirmo gadu?! Mēģina uzreiz zobus nerādīt, bet padodas slikti.

G gkjh 26.06.2009

Kam pieder si viesniica>?

1 1234556790 07.03.2018

Dace Bunkusa

I Inga 27.06.2009

Nuuu iiii kantoris...

J Jurka 28.06.2009

ja jau taada attieksme pret darbiniekiem, tad droshi vien pret klientiem arii tur izturas veesi...personiigi shii viesniica tiek izsviitrota no viesniicu saraksta :)

I Inga 29.06.2009

nu attieciba pret klientiem neko taadu negatiivu neesmu manijusi, ciesh tie no kuriem nevar neko dabuut un var izmantot kaa leeto darba speeku...

A Anna 29.06.2009

..attieksme pret klientiem..nu..kā lai to pasaka...ir bijis visādi...ir pat bijuši gadījumi, kad nekorektas attieksmes no vadības puses ir pazaudēti labi pasāvīgie klienti...

J jjj 30.06.2009

ss.lv ljoti biezi var redzet sludinaajumu ar so e-meilu (371)2945-24-11
E-mail: [slēpt]@elizabetehotel.lv
ka vajadzigi viesmiili..

P peksis 12.07.2009

Uzmanieties, veel joprojam ss.lv paradas vinju sludinajums, tikai tagad vinji vairs neraksta kura viesnica iesniedz sludinajumu.

S Sandra 24.08.2009

Noteikti ejiet uz Valsts Darba Inspekciju un rakstiet iesniegumus .Ticiet man dzīve pati cilvēkus noliek savās vietās un nav ko " mēslu kustināt '', sāks vēl smirdēt .Arī es gadu atpakaļ uz šo iestādi gāju uz Darba interviju, bet nu sanāca tā, kamēr viņi domāja vai es esmu piemērota savam darbam es biju atradusi sev citu darbu .Tagat palasot visu šito varu secināt, kad man ir paveicies .

I inta 27.08.2009

vajag tachu kaut ka to sievieti savaldiit.

I inta 27.08.2009

ja kada velas aiziet uz inspekciju ludzu rakstiet [slēpt]@yahoo.com

I iesim 06.09.2009

jaiet obligaati!Vinji jau nedod tur neko rakstiit.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes