Eliēr - krapšana

Данная организация заманивает людей в сетевой маркетинг, обещает выплачивать % от продаж. Но когда приходит время к выплате куда странным образом пропадают деньги у Бизнес Партнёров, выплачивают только тем кто приближённый к руководству, остальных попросту кидают. НЕ ВЕРЬТЕ ДАННОЙ КОМПАНИИ!!!

A

Komentāri (15)

T ToAleks 04.06.2011

Vārds MUD vien jau nozīmē, ka būs darīšana ar mudakiem vai mudilām.

V Viii 14.06.2011

Polnostju s vamp soglasna!!!polnejsij obman, rabotajesh na nix a v rezultate zaberut vse tvoi kontakti a ti Sam vali Luda podalwe, konewno ze bez zarplati...

D Dmitrij 14.06.2011

Главный мудила - это я Янис, лысый у них такой бегает. Никогда ни на что ответить не может и боиться всего. Походу он и хитрит. Согласен с вышесказанным. Меня тоже кинули на бабки.

J Jana 15.06.2011

Spasibo, 4to predupredili, hotela tam podrabotat.Bolsaja polza ot etogo sajta to4no.Kak budete dengi vozvrasat???

E eliera 19.06.2011

Šai sūdzībai un komentāriem nav pilnīgi nekāda pamata, ja cilvēks ko kompānijā izdara, tad viņam visu nopelnīto godīgi izmaksā bonusos. Pati strādāju jau 5 mēnesi un esmu vairāk kā apmierināta. Nav perspektīvāka darba vieta kā kompānija ELIER International.
Atbilde par kontaktiem, kurus paņem, vai cienījamā pilsone nesaprata, ka tas ir tikai tāpēc lai viņai palīdzētu sākt strādāt, lai viņu apmācītu un sagatavotu patstāvīgam darbam, kompānijā neviens nekrāpjas, ja kāds netic,
rakstat [slēpt]@inbox.lv satiksimies un es Jums visu parādīšu.

D Dana 21.06.2011

Tam vse i vseh kidajut. A [slēpt]@inbox.lv stavlennica ih kompaski. Tam tolko Martins Kalejs horosij 4elovek! Vse ostalnie vklju4aja prezidenta i ego suprugu - kidali.

я Янис 08.07.2011

Эту ложь составил подлец Кнырк Александр и дело на тебя скоро появится!!! В суде расскажешь и кто тебя кинул и кому ты должен. А то, что ты на деньги той же компании, которую лживо опорочил занимаешься бизнесом тебя не цепляет?

R Roman 27.08.2011

Самая крутая компания. Тысячи людей разбогатели на этом бизнесе, а президент просто ГЕНИЙ!

A Aigars 30.08.2011

Nepiekrītu nepatiesām baumām, strādāju jau ceturto mēnesi un ne reizi neesmu redzējis ka kādam nesamaksā.Nesamaksā tikai tiem kas neko nedara, jo nav jau arī ko maksāt tādiem.Pilnīgi piekrītu ka tiem kas nestrādā nebūs arī ēst...Būtu labi ja tas kas rakstīja šo komentu atnāktu un acīs pateiktu kā īstenībā ir, nevis aplinkiem runāt apkārt kur nav jānes atbildība...

A anastasija 09.10.2011

nascet kompanii ne skazu no to cto prinimajut bez proverki necestnih na ruku i sovestj ljudej to znaju licno, odin iz takih sotrudnikov Aigars Velvics, proverjajte kogda berete na rabotu i ne smotrite na krasivij podvesannij jazik...

A Anna 11.10.2011

Lielisks uzņēmums, atklāju to priekš sevis tieši tad, kad dzīvē bija ļoti sarežģīta situācija. Uzņēmumā ļoti laipni pieņēma, apmācija, ieveda lietas kursā, atbalstīja, un nu es varu lepni teikt, ka man ir savs bizness, kas sniez man lielu gandarījumu kā arī finansiālo atbalstu!!! Kā ari kosmētika BDK Laboratory ir vnk fantastiska!!!

S svetlana 26.10.2011

ljubiteli fantastiki-vse v Elier!

S Sofija 14.05.2012

S vladeljcem kompaniji imela vozmozhnostj poznakomitsja lichno v komandirovke, boleje nechestnogo predprinimatelja ne vstrechala v krugu biznesmenov.

E Erika 16.05.2012

Šīs kosmētiskas kompānijas logo - skaists koks, ir nozagts no citas bankrotējošās kompānijas.

T tieši tā 04.09.2012

Erika, nestrādāju kompānijā un neko par viņu praktiski nezinu, bet logo no bankrotējošām kompānijām gan drīkst izmantot. Par nemaksāšanu - slēdziet līgumu, ja nemaksā - tiesa, nevis sudzibas.lv. Kaut kāds marazms no jūsu puses. Neviens darba devējs nav ieinteresēts uzmest labus darbiniekus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes