www.sudzibas.lv Elfrisa Zebras parūka

Elfrisa - Zebras parūka

Biju nolēmusi no tumšiem matiem iegūt gaišu toni, aizgāju uz salonu kurā man ar apsolījuma izteiksmi pateica, ka tam vajag ilgu laiku, bet varot izdarīt. Es biju laimīga un piekritu visam jo bija solīts vajadzīgais rezultāts. Tā nu es nosēdēju 6 h ar balinātāju matos un no man vēlamā rezultāta nebija ne smakas. Mati bija 3 dažādos toņos un neviens nelīdzinājās vēlamajam. Sekoja cena 75 eiro par matiem kuri nepatīk. Kad devos tos labot salona iedomīgā un lielīgā priekšniece man atteicās labot matus sakot, ka nav taču burve.. Par tādām cenām uz ļoti īsiem matiem tur ne tikai burvei tad jābūt.

A

Komentāri (2)

6 626 29.11.2015

sievietes!!! :)

D Daniela Vidakoviča 15.06.2017

Pilnīgs sviests! Jūs no vienas reizes, ko gribējāt? Blondus dzīvus matus? Pati balināju matus pie Ilvijas un sagaidīju abpurošu rezultātu. Bet tas nebija darīts ar vien vienīgu reizi.
Par priekšnieci un salonu varu tikai teikt to labāko. Profesionāļi savā jomā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes