www.sudzibas.lv Elejas Veronika Elejas Veronika ir krāpniece!

Elejas Veronika - Elejas Veronika ir krāpniece!

Biju pie šitās mādams Lielvardē... Tāda rinda tur...-bet galvenais, ka jāsez visiem aukstā, mitrā telpā-no tā vien var saslimt, ja sez tur, jāgaida tur 3-4 stundas. Man bija šada tāda problema ar veselibu, bet ši, uzreiz liek izpildīt kaut kādu vingrinājumu mugurai (kā man stastija vina pilnigi visiem to liek izdarīt; pilnigi visiem saka, ka jums ir skolioze vai līka mugura. Un atkal-visiem liek noliekties uz atpakalu uz vinas kaulaino plaukstu.)-man pec tam 4nedelas vel mugura sāpeja pec tās "dziednieces"-maukas. Ari problēmu manu ar veselību vina neatrisināja. Tāpat, kā VISIEM!!! Ari manam pazinam vina nepalidzēja!) Vinai sejā ir rakstīts, ka ELEJAS VERONIKA ir KRĀPNIECE! 5Ls-it kā nav daudz, bet vinai dienā ir 20-30cilveki=5X30=150Ls dienā!!! Pec visa šitā tā krople gribēja, lai es atnāku vel uz 2,3 konsultācijām... Ja jau tu nevari palidzet uzreiz-tad ej prom! Baigā "dziedzniece"! Jā-par vinas "ārstešanu"-izrakstija man vitaminus un iztaisit analizes!!! Smieklīgi! To man vareja izrakstit ari gimenes ārsts!!! Citiem vina nopluc tur pat sētā kaut kādus ziedus-tēejinai-tas nekas, ka no koka lidz šosejai ir kādi 50m! Un ka ziedi pilni ar svinu! Nekādas burvju spējas kā citi stāstija vinai nav-vienkārši vina ir no gimenes arsta krēsla padzītā neveiksminiece, kas tagad megina to kompenset šādā veidā! Karoče-vina ir pilnīgs fufelis! Neterejiet ar vinu savu laiku un naudu!!! Ja zinat kādu kam vina ir palidzējusi-uzrakstiet to interesei-bet diez vai tā bus taisnība!!!

U

Komentāri (244)

D Dace 14.06.2006

Mani dziļi nošokēja šā cilvēka raksts par Elejas Veroniku... Kas jums devis tādas tiesības apsaukāt šo sievieti tik rupjos vārdos? Nepiekrītu nevienam jūsu apgalvojumam par Veroniku.Pirmkārt - pati esmu bijusi viņas uzgaidāmajā telpā un tur nav ne auksts ne mitrs, vienīgi telpa ir ļoti maziņa.Otrkārt - nav taisnība, ka viņa liek katram izpildīt muguras vingrinājumus un saka, ka ir skolioze vai līka mugura. Katrs cilvēks tiek individuāli ārstēts. Kā jūs varat apgalvot, ka mugura sāp dēļ viņas, ja pats jau slims tur bijāt ieradies un nebijāt uz noteiktu seansu skaitu? Vai tad ārsts spēj izārstēt vienas vizītes laikā, bet jūs uzreiz jau apgalvojat, ka viņas spējas ir ''fufelis'', tāds apgalvojums neiztur kritiku.Treškārt - Veronikai nav noteiktas maksas par apmeklējumu. Ja viņa pieņem ārpus Elejas, piemēram, Kandavā, tad gan ir konkrēta summa, jo degviela arī kaut ko maksā, vai ne, ko? Jūs jau uzreiz metaties skaitīt naudu cita makā, nožēlojami, bet vai maz redzējāt, kur viņa naudiņu iegulda? Divu gadu laikā viņai ir izdevies uzbūvēt baznīcu, palikuši tikai iekšdarbi...Tikai ļoti liela ''krople'' un '' mauka'' varētu ko tādu izdarīt, vai ne?Personīgi pazīstu vairākus cilvēkus, kuriem, pateicoties Veronikai, ir izdevies izveseļoties vai uzlabot dzīves kvalitāti slimojot ar nedziedināmām kaitēm. Kaut vai viens piemērs - viņa neilgi atpakaļ nosūtīja uz (jūsu nopeltajām) analīzēm manu radinieci, pateicoties savlaicīgai analīžu nodošanai un operatīvai rīcībai, radiniecei tika atklāts ļaundabīgs audzējs ļoti agrīnā stadijā... Pat kvalificēti ārsti uzreiz ļoti nopietni izturas pret Veronikas ieteikumiem. Konkrēti radinieces ārstējošā dakterīte pateica, ka pēc operācijas komplikācijas ir ievērojami mazākas, ja apmekē Veroniku. Jums jāsaprot, ka viņa jau nav Dievs, bet kolosāls, atklāts un tiešs cilvēks ar īpašām (nevis burvju) spējām palīdzēt cilvēkiem.Neviens jūs tur ar varu nevilka, varējāt tak iet pie sava ģimenes ārsta un tur ārstēties, nevi braukt uz Eleju un vēlāk liet tādu žulti pār šo cilvēku...

R Rigonda 28.09.2019

Piekrītu par visiem 100 procentiem.

E edmunds 14.06.2006

Ir gan mitrs. Tapat vina liek KATRAM izpildit muguras vingrinaajumus un SAKA, ka ir problemas ar muguru ari katram!Ka tu zini, ka katrs cilveks tiek aarsteets individuaali-ko-tu stavi vinai aiz muguras???!!! Varbut tu esi taa tantina, kas sez pie durviim??? ISTS Arsts spej izaarsteet vienas vizites laikaa! Visa Latvija zina, ka veronika nem 5Ls un 7-10Ls no biezajiem-taa kaa-nedirs te!!! Jaa, nesen rakstija, skiet, Latvijas avize,-to baznicu neuzcels pat pec vinas naves-tik maz lidzeklu vina iegulda! "Tikai ļoti liela ''krople'' un '' mauka'' varētu ko tādu izdarīt, vai ne?"--Prostitutas ari uz bazniicu iet!!! Tu pazisti VAIRAAKUS CILVEEKUS??!!! Interesanti!!! Ko tavaa klaatbuutnee VISI saslimst ar neizdziedinaamaam kaiteem???!!! Vai ari visi tavi radinieki ir slimi??? Uz analiizeem jaaiet katram cilveekam obligaati 1X gadaa, bez sharlataanu priekshaa teikshanas -butu taa idiote aizgajusi uz analiizeem pirms 5gadiem-vispaar tagad butu vesela, kaa rutks!!! Vispaar interesanti-ko vina nebija pat aizgaajusi pie gimenes aarsta-uzreiz pie taas maukas gaaja???!! Gimenes aarsts pirmais ko dara-izraksta anliizes!!! Ko tu te muldi par aarstu iekausiishanos!!! Vinai pashai nav arsta diploms un nav atlaujas AARSTEET!!! A tu zini, ka vinu PADZINA no 2(!!!) slimniicaam, jo vinas ieteikumu del viens nomira,bet citiem palika sliktaak!!! Kolosaals, atklaats-nu sveetaa...-shitaa dirsaa liishana liecina par to, ka tu tieshaam esi vai nu taa tantina vai vinas radiniece vai tev pashai ir kaads materiaals labums no vinas. Es to visu rakstu lai ari citi zina, necer, ka vina ir tiesjaam kaut kaada burve. Cik gan daudz cilveeku ir mirushi, jo uzticeejaas sharlataaniem un meliem, dzeera visaadas zaaliites, bet neaizgaaja uz Onkologisko slimniicu!!! Esi par to dzirdeejusi un lasiijusi???!!! Ja veronika tieshaam butu DZIEDZNIECE-pie vinas brauktu no visas pasaules! Palasi ko citi internetaa vel no savas pieredzes par vinu saka!!! Atradusies te aizstaaveetaaja!

N Natalija Skajeva 12.10.2016

Labdien! Sakiet ludzu, ka es varu pierakstities pie Veronika, Loti vajag. Paldies.

R Rigonda 28.09.2019

Ārprāc cik ļauni!No manis Veronika nepaņēma neko,vēl naudu iedeva zālēm.Un daudziem nepatīk,tāpēc ka taisnību pasaka,varbūt cilvēkiem vajag būt paškritiskākiem,varbūt pats esat ļoti slikts cilvēks!Kaut gan raksts runā pats par sevi.

D Dace 15.06.2006

Ja cilvēkiem viedokļi atšķiras, tad vajag tos aizstāvēt normālās diskusijās un ar sakarīgiem apgalvojumiem, nevis prtetīgu lamuvārdu bārstīšanu, vienkārši kauns par tādu valodu, fui!!!

E Edmunds 16.06.2006

Viss ir sakarīgi.

G Gatis 13.07.2006

Mīļais cilvēk, raksta autor!!!! Elejas Veronika nedzīvo Lielvārdē, bet gan Jelgavas raj. Elejas pagastā!!!!!!! Ne par velti viņu sauc ar ELEJAS Veroniku!!!!

E edmunds 17.07.2006

Uzvelc brilles! Es nekur nerakstiju, ka vina dzivo Lielvardee!

P Polarlapsis 28.09.2019

Nezinu par brillēm, bet psihoterapeits tev vajadzīgs gan!Ar tādu negatīvismu dzīvojot, pat Elejas Veronika nepalīdzēs!

I Ilze 19.07.2006

pirms daudziem gadiem biju pie viņas... Tagad nezinu, kā lai tiek, jo tajā pilsētā viņa vairs nebrauc!!! Kur Elejā viņa pieņem???man viņa palīdzēja... Tagad ir jauna veselības problēma ar ko jātiek galā!Paldies, ja dosiet kādas koordinātas!

A astrīda 02.08.2006

Veronika man ir pazīstama jau vairāk kā desmit gadus. Un IR palīdzējusi pēc autoavārijas. Es tagad staigāju, nevis rāpoju. Un ko te daudz spriedelēt - palīdz, nepalīdz. Veronika nevienu pie sevis ar varu nevelk. Nebrauciet, ja neuzticaties! Viņa daudziem nepatīk ar savu tiešumu un patiesības teikšanu tieši sejā. Cilvēks, kurš otru cilvēku saukā un lamā, ir nesakārtots gan savā dvēselē, gan ārēji. Novēlēt Veronikai varu vien veselību un veiksmi.

E Edmunds 03.08.2006

"Cilvēks, kurš otru cilvēku saukā un lamā, ir nesakārtots gan savā dvēselē, gan ārēji"-tu peec sava izskata un dveeseles spried?!

E Elejas 08.11.2006

Kur vareetu atrast sho Elejas Veroniku, sen gribeeju tikt pie vinjas

A agita 09.11.2006

Elejas Veronika ir palīdzējusi daudziem, tai skaitā arī man. Un tas cilvēks, kas viņu nosauca ar necenzētiem vārdiem, tas dvēselē ir pats kroplis.
Novēlu Elejai to labāko'...

I Inese 14.11.2006

Jums, kas lamaajiet cilveeku shaadiem vaardiem, ir velns uz meeles, kurss nellauj veseliibai ienaakt kkermenii! Jums nepaliidzees neviens- ne Elejas Veronika, ne arii kaads cits. Juusu pasa/pasas zzults saeed juusu kkermeni! Briinumus var gaidiit tikai tad, ja pats pie tiem piestraadaa ar ticiibu labajam! Lai Dievs dod jums labas domas un veseliibu!

F fdsf 15.11.2006

"Elejas Veronika ir palīdzējusi daudziem"- zurnalaa izlasiiji??Vai paldies! Es gandriiz no laimes apcuraajos!!! Velnu un zhulti es vakar pie zobaarsta izneemu araa!!

S sabīne 01.12.2006

luudz atsuutiet kaads shiis sievietes koordinaatas! paldies. [slēpt]@one.lv

A anna 21.12.2006

veronika ocenj pomogla moej svekrovi,vitasila eje s togo sveta!!!vraci tak zalicili, sto otpravili domoj umiratj,a mi eje otvezli v eleju!uvidev v kakom sostojanii svekrovj, ona poprosila podozdatj poka proctet molitvi, a potom vzjala bez oceredi!tuda zanosili na nosilkah , a obratno ona sama prishla.paru raz sjezdili potom i vse horosho!!uze 5 let proshlo.a denjgo konkretno ona ne beret,skoljko polozish, stoljko i budet,mozesh voobse ne polozitj,esli deneg net,mnogie ej produkti raznie prinosili!ja ne snaju kak sejcas , no ranjshe ona zila i prinimala u sebja doma,eto za elgavoj,vjezaete v eleju,i cutj proehav,na perekrestke s levoj storoni,stoit malenjkij domik s boljshim krestom vo dvore.

A anna 21.12.2006

veronika ocenj siljnaja zensina!!!ja bila u neje ne kresenaja,tak ona srazu ko mne podoshla i vignala,sjazala pokrestisj a potom ko mne v dom zahodi!znakomoj moej u materi rak grudi vilecila,i otcu moemu pomogla.lecitj ne vzjalasj,tam serdce bilo,pobojalasj sto oy eje manipuljacij tromb otorvetsja,no narisovala na bumage serdcei sosudi kotorie zabiti i gde tromb narisovala.v boljnice otec pokazal vracam i oni obaldeli,vse imenno tak i bilo!!!podskazala gde iskatj nashego propavsego druga,i mi ego tam i nashli.utonuvsego.do etogo iskali vodolazi i ne nashli,a ona skazala ese raz iskatj,i nashli.

D dina 28.12.2006

mn nepatiik tas,ka ja pie vinas cilveks iet pec palidziibas,bet ir loti daudz tadu gadijumu,kad vina ir ljoooti nepieklaajiiga.es nenaaku vinai prasiit kas ir greeki un kas nav.es pie vinas naaku luugt pliidziibu,nevis lai vinja lasiitu moraali.visi cilveeki nevar buut enjgeli.un ja vina paliidz,lai paliidz visiem nevis tikai kadam.

A asdsa 12.01.2007

Interesanti-ko tai krievietei visi radi no vinas saslimushi??

K kraaa 24.01.2007

Vai kāds neatsūtitu tās dienas, kurās viņa pieņem Elejā, pirms gada biju, bet esmu aizmirsusi...varbūt ir kāds tālrunis, pa kuru to varētu uzzināt... Paldies. Elejas tantei tiešām ir pārdabisks spēks...

Q QS 25.01.2007

Jāāaa, tik pārdabisks, ka viņa ar pirmo reizi tev nevarēja palīdzēt...Jāāaa, tik pārdabisks, ka tu pat nepierakstiiji viņas tel....AĢITĀTORE! (veronikas mīļākā!)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes