elan chechover Stabu iela 102 - Krāpšana

Neuzticaties šim izīrētājam vai firmai (kā paši viņi sevi dēvē, jo šim cilvēkam līgumā ir norādīts reģistrācijas nr, kā JP, kaut gan Lursoftā informācija neparādās). Atradu SS.LV ka izīrē istabu , parakstīju līgumu, samaksāju pa pirmo mēnesi + drošibas nauda. nodzīvoju tur nedēļu, mainījās apstākļi un teicu, ka vēlos izvākties, zvanīju kontaktpersonai (26554925) prasīju vai man jāraksta iesniegums, šī teica, ka nē, vienkārši, lai iemet atslēgas pastkastītē, likās aizdomīgi, nu labi, mana kļūda, uzticējos, šī teica, ka drošības naudu atgriezīs Februāra sākumā, kad atskaitīs par Janvāra komunālajiem, beigās e-pastā saņēmu atbildi, ka drošības nauda netiks atgriezta, jo nebrīdināju mēnesi iepriekš, ka izvācos, kaut gan prasīju viņai vai man nav jāraksta kāds iesniegums, bet nu laikam obligāti bija jāpatur atslēgas mēnesi un tad jāatdod, kaut gan fiziski tur neatrados. neiesaku ar šādu šaubīgu personu slēgt līgumu un ievākties Stabu ielā 102!!!

L

Komentāri (4)

R ri4y 15.02.2015

Mēs vairs līgumus lasīt neprotam? Kas līgumā ir teikts?

L LLL 16.02.2015

Drošības nauda tiek atgriezta atpakaļ 50 % apmērā, nevis NEKAS! Briesmīgs kantoris!

D Dainis-Jurists 06.03.2015

Ja Jūs īrējiet īpašumu un vācāties prom bez ziņojuma/ vai līgumā nenoradītajā termiņā, vai neuzmanīgi lasiet līgumu, Jūs noteikti zaudēsiet drošības naudu.

L laura1989 24.03.2017

Es ļoti atvainojos par sūdzības pievienošanu, vairs nevaru to izņemt, jo neatceros loginu un paroli. Gribu lūgt piedošanu īpašniekam, pati biju vainīga, neizlasīju līguma noteikumus, izvācos nebrīdinot. Tajā laikā man bija problēmas un biju neadekvāta. Laura Vaļuka 26426149

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes