www.sudzibas.lv Eiropas Apavi Izejamie apavi bērnam

Eiropas apavi - Izejamie apavi bērnam

05.09.2015. pēcpusdienā plkst. 16:08 iegādājāmies meitai izejamās kurpītes uz pasākumu tajā dienā. Bija pēdējais pāris, ļoti smukas, viņas izmērs. Tā kā bija mazliet nosmērēta bante, jautāju vai nav kāda atlaidīte....teica, ka nē, pilnā cena esot 30 Eur, tagad jau ir atlaide - 23,99 Eur.Meita samaksāja visu savu iekrāto kabatas naudiņu par jaunajām kurpītēm un es vēl piemetu, cik pietrūka.Uzvilkām vakarā uz pasākumu. Jau drīz kurpēm nokrita sprādzītes, kas turējās pie bantītēm, pēc neilga laika arī pati bantīte vienai kurpei atlīmējās.Nākamajā diena, 06.09.15. ap pusdienas laiku, braucot mājās no pasākuma, iebraucām Alfā nekvalitatīvos apavus atgriezt, uzrakstīju pieteikumu par naudas atgriešanu. Teica, ka 10 dienu laikā atbildēs. Šodien, 17.09.2015., saņēmu atbildi, kurā paskaidro, ka manu prasību neuzskata par pamatotu un, ka defekts esot nevis ražotāja, bet no valkāšanas. Meitas dēļ, kura katru dienu vaicā par savu naudiņu, esmu apņēmības pilna iet līdz galam un veikt neatkarīgu eksprtīzi pie PTAC apstiprinātajiem eksprtiem. Es saprastu, ja mēs būtu nedēļu-divas drasējušas ar tiem apaviem un tad vēlētos kompensāciju bet nepagāja 24h kā tie tika atgriezti un noplīsis bija viss, kas vien varēja noplīst.........nepirkām jau apavus par 24 Eur (tas jau ar atlaidi), lai noliktu mājās sekcijā! Bija dzimšanas diena un vilkām kājās, cerējām, ka vismaz dažas reizes, kamēr kāja neizaugs, par šādu naudu pirktas kurpes varēsim uzvilkt vēl, bet nē!NEKAD vairs neiepirkšos sev un ģimenei Eiropas apavos un ieteikšu visiem arī to nedarīt! Uzrakstīju viņiem atbildes vēstuli. Ja nemēģinās ar mani sazināties un visu nokārtot mierīgi, būs ekspertīze un vņi samaksās pēctam arī ekspertīzes izdevumus, jo PTAC teica, ka, ja lēmums man būs labvēlīgs, tad tas būs viņu pienākums.

A

Komentāri (5)

F Figa69 23.09.2015

Nu teikšu godīgi... apavi izskatās vienkārši dramatiskā stāvoklī... un lai apavus pa 1. dienu... es atvainojos.. šitā " nojātu"... man trūkst vārdu...
Īstenībā jau kautvai tos briesmīgos netīrumus kas ieēdušies var ar lupatiņu noslaucīt... ne tādus atpakaļ uz bodi nest... Izskatās ka ar kurpēm pa kūti dzīvots mēnešiem... Žēl protams bērnu, ka naudiņu neatgriež... bet es secinu, ka māmiņa ir nepareizajam pasākumam izvēlējusies nepareizus apavus...no sērijas " Futbolu augstpapēdenēs nepaspēlēsi."

L Lyale4ka 23.09.2015

Man savukārt bija laba pieredze ar apavu atgriešanu "Eiropas apavos". Pagājušogad, vasaras sākumā iegādājos ELCHE ādas kurpes, ar ISIC atlaidi sanāca ap 60 eiro. Nostaigāju visu vasaru, līdz oktobta vidum un šogad kādu mēnesi. Ieraudzīju, ka uz papēžiem (augstpapēži 9 cm) sāk veidoties horizontālas plaisas. Aiznesu uz veikalu, uzrakstīju iesniegumu, pie tām pārdevēja aprakstā atzīmēja, ka apavi ir stipri novalkāti (stipri gan nebija, bet tomēr kā jauni arī nebija). Apmēram, pēc nedēļas piezvanīja no veikala un piedāvāja atmaksāt 75% no pirkuma summas - vai uz tiem 43 eiro izvēlēties kādus citus apavus, vai paņemt davānu karti (derīga 12 mēn.).

B Bubblegym 29.11.2015

Garantija attiecas tikai uz ražošanas defektu, bet bantes ir furnitura...tā, ka līmi rokāz un salīmējat...nevajag no tā taisīt drāmu un bojāt sev un apkārtējiem garstāvokli. Cik zinu EA nekad nav bijušas problēmas ar atgriešanu, ja tas attiecas uz grantiju.

а аноним 22.07.2016

По каждой такой проблеме звоните в защиту прав потребителей и консультируйтесь со специалистом 65452554.

T Temzamila 18.09.2017
Slikts serviss..

Рига плаза, магазин"ейропас апави" старший продавец светлена (так было написано на бейджике) стоит ворон считает, раньше закупались всей семьей и такого обслуживания не наблюдали, больше туда ни ногой!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes