Eiropas apavi - Ziemas zābaki

Nopirku Vīrieša ziemas zābakus. par cik nebija riktiga ziema defektu nevarēja piefiksēt, bet kad sākās visa sniega kusšana tad uzreizi kājas slapjas 10 min laikā. No pirkšanas brīža pagāja mēnesis. Aiznesu uz veikalu, šie iedeva tip aizpildīt lapu ka sūtīs uz ekspertīzi. Pagāja 10 dienas, saņēmu atbildi- ka zābakiem viss esot labi un defekti nav konstatēti, mērcēti esot unūdens nekor nesūcās cauri. noteikti dodieties uz http://www.ptac.gov.lv (tur toč būs garantija ka ekspertīze būs godīga)

M

Komentāri (2)

I Ina Komisarova 03.03.2015

10. janvārī 2015 g nopirku ziemas nekvalitatīvas kurpes. Pašlaik sarakstos ar veikala CCC pārdeveju (vadības esot nav un atbildibu neviens nenes) un ar ekspertu, kurš neredzot apavus, uz baltas lapas, rokrakstā, nez kam sniedz konsultāciju. Visas sarakstīšanas kopijas vācu lai griezties «Patērētāju tiesību aizsardzības» centrā.
Uz vizītkartes centalais ofiss Polijā, bet Latvijā nav ne ofisa, ne juridiskas adreses, ne telefona numuru un sarakstīties ir iespēja caur internetu. Ar ko? arī nav paziņots. Latvijas starpnieki Iztirgo mums Euroatkritumus, par paaugstinātu cenu, un cer uz veiksmi un bezatbildību.
Var būt, kopā var kaut ko paveikt? Atsausieties! mans t.Nr. 29955578 .

а аноним 22.07.2016

По каждой такой проблеме звоните в защиту прав потребителей и консультируйтесь со специалистом 65452554.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes