www.sudzibas.lv Eduards Stefenbergs Tenisa treneris, profesionāls krāpnieks

Eduards Stefenbergs - Tenisa treneris, profesionāls krāpnieks

Vislabāk patīk atrast turīgus, labi situētus draugus publiskos pasākumos, piem. Jūrmalas New Wave, kur viņš arī jau tiek caur pazīšanos, jo tas cilvēks ir pārāk dumšs, lai saprastu, ka viņu izmanto. Kad pirmo reizi redzi šķiet ļoti patīkams, aktīvs jaunietis, labsirdīgs, bet tā nebūt nav. Tas teātris būs tik ilgi kamēr viņam būs kāds labums no tevis. Viņs jūsu neilgās draudzības vārdā nekaunēsies paprasīt, lai aizdodat naudu un jums noteikti šķitīs kāpēc gan ne, izskatās uzticams, un jūs to izdarīsiet. Ha.. Neceriet dabūt naudu atpakaļ, nevienam nekad nav atdevis, pazūd, neceļ telefonu, vecā shēma, kurā viņš jūtās varens. Ja jums ir ļoti daudz naudas, te nāk pats labākais, padraudzēsities 2/3 mēn. un viņš sāks stāstīt par ģeniālu biznesa ideju, kur viņam vajag 7000 €, izstāstīs jums visu no A-Z, cik tas ir lietderīgi un noteikti par to aizdomāsities, jo jums tak iedos neeksistējošas firmas vārdu un visu pārējo. Kad nauda būs rokā, tā pazudīs, necentieties atrast, nr. maina kā zeķes, bet vispirms labāk uzzināt kur viņš dzīvo, lieli piebilst, ka mātei uz kakla. Naudu tāpat nedabūsiet. Slidens tips. Ja no jums nav naudas žēl un viņam ir iespēja viņu slaukt, tad viņš to darīs, ja zin, kur jūs dzīvojat, tad katru rītu pirms gaiļi ceļas būs klāt ar tekstu - gadījos tepat netālu, bet nu ko aicini mani iekšā, jautri pasēdēsim. Nedod Dievs, kompānijā, kur ir viņa slaucamais objekts būs kāds cilvēks, kurš viņu pazīst no citas puses nekā slaucamais objekts, pirms šis cilvēks paspēs brīdināt būs jau apmelota un pataisīts par nederīgu. Kā saka, kur nauda, tur draugu nav. // Vienam cilvēkam tā nelika mieru, ka tam nācās nobloķēt viņa nr., Eduards, protams, zvanija no masas nr, mammas nr., no visiem kas bija iespējami, lai atkal klāstītu savus murgainos stāstus. Nesen dzirdēju, un oats redzēju kādā kompānija apgrozās, nabaga cilvēki, bagāti, bet naivi. Kā tādu izdzimteni var pie viena galda laist, suņus un dirslaižas pie viena galda nelaiž. Viss ko varu pateikt neticiet nekam ko viņš jums stāsta, ne par cilvēkiem, ne par pašu. Viņš visu sagudro, lai gūtu sev labumu. viņš nesaprot normālu cilvēku valodu, tur ir jārunā savādāk, bet pat ja tā, tas ir īslaicīgi, šī iemesla dēļ viņš no kāda aizņēmās naudu un aizbēga uz Tunisiju uz ilgu laiku kur sēdēja uz kakla jauniem slaucamajiem objektiem, visa Rīga tik dzird viņa vārdu, neko labu neviens nespēj pateikt, tik vins atrod jaunus un jaunus cilvēkus, kurus apkrāpt. Tādi kā viņš nekļūst, par tādu piedzimst. Lūdzu, esiet uzmanīgi. Nedod Dievs būsiet ar viņu vienā kompānijā, jums uz pieres jau būs zīmogs.

G

Komentāri (4)

A aagagagagaag 12.04.2015

Piekritu uz visiem 10000% raxtitajam, tas mudaks parada man 250 ls( nu jau 350 +- eur) Pilnigs mudaks un izmantotajs! Shkiet pa 100 eur var ari pasukat. Riga jau klist baumas, ka vinsh to darijis vacija! Ja kads to mudaku atradis, vienu pisaku pa muti no manis ari!

F fuuujjjgejjjss 12.04.2015

rekur vina bilde

F fuuujjjgejjjss 12.04.2015

Lūdza izpalīdzēt, kad bija problemas ar likumu (finansiali) Jau 8 men. pagājuši, ne vienu latu atpakaļ nedabūju.Domāju ka nēsmu vienīgais. Zinu ka šobrīd ir Vācijā.

J jancevskis 20.04.2015

REKUR VIŅA BILDES

ESIET UZMANĪGI - KRĀPNIEKS

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes