www.sudzibas.lv Edmunds Mudulis Zāliena ierīkošanas Krāpnieks

Edmunds Mudulis - Zāliena ierīkošanas Krāpnieks

Uzmanieties no krāpnieka zāliena ierīkotāja vārdā Edmunds Mudulis (melniem pagariem vilnainiem matiem, izskatās pēc veca pleiboja), dzīvo Jūrmalā. Viñš nejēdz neko no zālienu ierīkošanas, pañems naudu, pazudīs ar galiem, nomainīs tel nr, neatbildēs utt.
No kompānijām Jūrmalā, kur strādājis, atlaists. Darbojies valdē vairākās kompānijās - EM Transports, Data Venia, Krauters, Dzilna Uno.

Ja jums ir sūdzības par konkrēto personu, rakstiet: [slēpt]@inbox.lv
Mēgināsim risināt problēmu kopīgiem spēkiem.

Komentāri (3)

M Mezavecis 18.07.2014

Vai gadījumā Jūsu emocionālā apsūdzība netika sfabricēta pēc tam, kad Muduļa kungs attiecās turpināt par brīvu kopt Jūsu pagājušajā gadā ierīkoto zāliemu?

E edmunds_krapj 05.08.2014

Muduļa kungs mēģināja ierīkot zālienu, tad pazuda, nomainīja telefona numuru un līdz šim man pat nav izdevies viņu dabūt rokā, jo uz veco numuru neatbild un jauno google neatrod. Tā ka nekādas emocinālas apsūdzības safabricēšanas par kopšanu par brīvu, nav nemaz tā zāliena ko kopt, neizauga! Tipisks krāpnieks.

E edmunds_krapj 19.08.2014

Esam jau pāris cilvēki, varbūt ir vēl kāds, kam radušās problēmas? Varbūt kāds var padalīties kā sazvanīt Mudula kungu?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes