www.sudzibas.lv Edgars Dzalbs zaglis un krāpnieks

Edgars Dzalbs - zaglis un krāpnieks

Ja Jums dzivē izdodas sastapt tādu cilvēku kā EDGARS DZALBS - ESIET ĻOTI UZMANĪGI! Viņš ir slidens kā zutis, visur ielīdīs un pie pirmās iespējas piekrāps. Es no viņa nopirku mašīnu kura izrādās ir zagta, mašīna tagad ir policijā, bet nauda pie viņa. Nu jau pus gadu viņš bēg, bet atrast viņu nevar, ja kāds zin kur to zagli var atrast dodiet zināt.

S

Komentāri (51)

M Martins 18.10.2010

Es zinu šo mēslu, viņš no manis izkrāpa 10 000 euro. solija atvest BMW no vacijas, nu jau 2 gadi kā ved, nav ne naudas ne BMW, ir tikai nederīga parādzīme. Ja jus atrodiet viņu, man arī būtu, par ko parunāt!!!

K Krasotājs 18.10.2010

Es arī zinu šito žurku, Es viņam krasoju un pulēju mašīnas, protams neko nav samaksājis nu jau gadu gaidu, uzmeta uz 800Ls!!!
Nekad neklausiet ko tas čigāns melo, no tā brīža jus jau esat apzagts.

P Pirelli 19.10.2010

Ja noķerat viņu ieliekat vienu kartigu kreiso arii no manis. Čalis kopš pagājušās ziemas vel nav norēķinājies par riepām un diskiem!!!
Kas i Edgariņ!!! tevi jau meklē

J juris 19.10.2010

bļja...nez ko šitas īblis varētu piekrāptajiem acīs pateikt!...maitas gabals...!

P Pirelli 19.10.2010

viņam ļoti labi padodas mīzt acīs un iestāstīt ka tas tik tāds silts lietutiņš, nedaudz dzeltens un smirdīgs!!! kroplis, cik man izdevās noskaidrot tad galveno kārt viņš uzmet savus draugus. Viņš māk uzmesties par tādu draugu, ka tu pat esi gatavs viņam savas asinis ziedot, un tas tad suka uzmet un pazūd!!!

J Jānis 19.10.2010

Vel tas gailis nav nosits!?? nesaprotu kā viņš vel ir dzivs pēc tā cik cilvēkus viņš ir uzmetis. Mani tas gailis gribēja pamest par vainīgo, jo no viena dzeka bija paņemis 30 000 eur. un solija atvest mašīnas. Mašīnas atveda, ieķīlāja lombardā un naudu nospēlēja automātos un aizveda mauku uz krētu, tad kad čalis shim prasa kur ir nauda un mašīnas šis rulle vainu uz mani, ka es šim itkā esot parāda un, lai prasot no manis. Piezvani man petuh!!! parunasim par to. Janis

D draudzenebijusi 19.10.2010

Mani shis kroplis izmantoja ka bezmaksas patverumu savam beglju gaitam. Tad kad atkodu kas vins par cilveku, protams padzinu, bet nepietiek, ka vins mani krapa ar citam, vins ari no manis izmanija naudu, teva arsteshanai, protams iedevu, bet pec tam izradijas, ka tevam viss kartiba. zemisks nelietis. Vienigais veids ka vins var nopelnit ir uzmest draugus. Esiet puishi uzmanigi, vinjam ari ljoti patik izdrast savu draugu sievas un draudzenes. Maita noladetais!

D draudzenebijusi 19.10.2010

Mani shis kroplis izmantoja ka bezmaksas patverumu savam beglju gaitam. Tad kad atkodu kas vins par cilveku, protams padzinu, bet nepietiek, ka vins mani krapa ar citam, vins ari no manis izmanija naudu, teva arsteshanai, protams iedevu, bet pec tam izradijas, ka tevam viss kartiba. zemisks nelietis. Vienigais veids ka vins var nopelnit ir uzmest draugus. Esiet puishi uzmanigi, vinjam ari ljoti patik izdrast savu draugu sievas un draudzenes. Maita noladetais!

J jurists 19.10.2010

177.pants. Krāpšana
(1) Par svešas mantas vai tiesību uz šādu mantu iegūšanu, ļaunprātīgi izmantojot uzticēšanos vai ar viltu (krāpšana), –
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.

(3) Par krāpšanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, vai ja tā izdarīta, iegūstot narkotiskās, psihotropās, stipri iedarbīgās, indīgās vai radioaktīvās vielas, sprāgstvielas, šaujamieročus vai munīciju, –
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz trīspadsmit gadiem vai ar naudas sodu līdz simt piecdesmit minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Spriežot pec viņa apjomiem 8 gadus viņš tikai četrāpus pa kameru staigās. Tur tādam saldajam būs liela piekrišana.

L Linda 19.10.2010

Hahahahahhaa :))) es stradaju spēļu zālē, pats redzeeju kā viņš stādīja jūsu naudu automātos. :)) vienaa pakarā gaja pāri pa 10t Ls
Jums gan paveicies ar tādu draugu. Es jau domāju kur gan tāds mikstais var tikt pie tāda piķa. Hahahah biezais atradies :)))

D D.U. 21.10.2010

Ja es tevi satikshu Edgar, es tev galvu noraushu un dirsa to iespershu!! Atceries ka tu man kartoji darbu Anglija?!
Atceries, ka es biju bez darba un naudas.? Tos 350Ls kurus tev devu ptieksh biljetem un darba atljaujas, es aiznemos!
Dirsa tevi!

L Linda 26.10.2010

Nožēlojams tips! Arī mani viņš izmantoja. Uztaisijās pa mocelki, stāstija, ka viņu visi gribot sist un bandīti izspiežot naudu, vēlāk tikai uzzināju, ka viņš visiem saviem draugiem un paziņām ir parādā ļoti lielu naudu un tapēc nekur nevar rādīties. Sākumā tēloja miljonāru, braukāja ar dārgām mašīnām, mētājās ar naudu, bet izrādijās, ka visa nauda ir izkrāpta vai no kāda aiņemta, mašīnas no kāda paņemtas utt.
NOŽĒLOJAMS CILVĒKS!

NEPĀRSPĒJAMS MELIS!

UZMANIETIES!!

A Apkrāptā 09.11.2010

Būtu izlasījusi šo, pirms aizdevu viņam naudu...Par laimi, summa zem 100 Ls...tagad sapratu, ka varu šo summu norakstīt...

A Artūrs 09.11.2010

Viņa telefons 27842000. Viņš šobrīd iznomā automašīnas. Varbūt derētu kādu iznomāt un neatgriezt atpakaļ?!

; ;) 23.12.2010

man tulznas uz pirkstiem uzmetisies atrak, neka es spešu visu sarakstīt, par viņa "Labajiem" darbiem. Par parejo spriežat paši...

K Kārlis 10.01.2011

Šadi jau var apmelot jebkuru cilvēku!
Taisni neticās, ka bildē redzamais Edgars uz ko tādu spējīgs, esam draugi ar viņu jau no bernības, un vienīgais, ko varu pateikt:tas ir cilvēks, kurš palīdz jebkurā laikā un vietā!
Runājot par parādzīmi, tas tādu katrs bērns var viltot, izprintēt un apmelot citus, ja tā būtu īsta, tad nebūtu strīpojumi(jau tas vien pierād, ka cilvēks melo), un kur zīmogs???
Edgars Krētā arī nav bijis!

A aaaaaaaaaaa 31.01.2011

atradaas aiztaavji:D
edgarinsh met, meta, un metiis:D paziistu 10 gadus!

I Imants 03.06.2011

Veicas tam Edgaram, kad ir tadi cilveki kas aizdod tadu naudu!!! Tad jau nau tads loxs! Es ari gatavs aiznemties tadas summas un lai nabagi raksta interneta.

S She 04.06.2011

Ja kāds vēlas viņu sastapt - zinu kā šo vīriņu atrast:))

E Es_gan 13.06.2011

Kur var atrast viņu! Baigi interesē!!! [slēpt]@yahoo.com

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes